Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. „Nu vile și mașini!”

Ilinca Vandici, 35 de ani, a vorbit în premieră despre legăturile amoroase pe care le-a avut până la căsătoria, în 2017, cu Adrian Neacșu. Cei doi au și un băiețel, pe Zian, în vârstă de 4 ani.

15 apr. 2022, 19:14
Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. „Nu vile și mașini!”
Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari

Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. Vedeta a declarat că nu a căutat bărbați cu bani, ci doar a atras astfel de situații în viața ei. Chiar şi aşa, nu a profitat de pe urma relațiilor cu iubiţii milionari.

Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. „Nu vile și mașini!”

„Am avut iubiți fără bani, mai mult, am avut unul pe care l-am întreținut eu! Nu i-am căutat pe cei cu bani. Sunt genul de femeie care târziu și-a apreciat frumusețea. Ca apreciere pentru mine, eram sub nivelul mării. Da, s-a nimerit să fiu cu bărbați potenți financiar, am atras asta în viața mea, atât. Dacă eu îmi permit o mașină, o casă, iar el nu reușește o mașină mai șmecheră, o casă mai frumoasă, niște haine mai bune, de ce l-aș iubi? Am avut relații cu milionari, dar nu m-am ales cu nicio vilă, cu nicio mașină, cu nicio piscină. Două-trei gentuțe de firmă și câteva coliere cu diamante”, a dezvăluit Ilinca Vandici la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Drama de familie trăită de prezentatoare: „Aş fi făcut orice să îi intru în graţii”

Ilinca Vandici a recunoscut că temerea ei cea mare rămâne frica de sărăcie. „Ție nu ți-e frică de sărăcie? N-aș numi-o frică, mai degrabă zonă în care nu vreau să ajung. Fug de acest cuvânt, dar da, au fost momente în viață în care am simțit că pot ajunge la sărăcie. Dar mi-a fost teamă! Îl aveam în minte pe tata, el se ocupa de tot să nu ne lipsească nimic. Și când nu a mai fost, atunci am zis „Cine?”. Tata m-a pregătit toată viața pentru momentul când n-o să mai fie. Le ajutam pe mama și pe sora mea nu neapărat financiar, ci moral. Preferam să iau eu de la mine, când ajunsesem la București, ca să aibă ele”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, desfiinţată după ce a mărturisit că şi-ar ierta soțul dacă ar fi înşelată. „Ești o influență proastă!”

Ilinca Vandici s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi de succes, printre care Ciprian Marica, Bogdan Ivanof, Cătălin Ţîră, Alin Cocoş, dar şi alţi oameni de afaceri care nu sunt persoane publice.