Incident în familia Clejanilor! Viorica de la Clejani nu a mai suportat și a pus mâna pe topor

În a doua zi de Crăciun, Viorica de la Clejani și soțul ei, Ioniță, invitați la „Neatza cu Răzvan și Dani”, au povestit peripeția prin care au trecut de sărbători.

27 dec. 2022, 17:00

Viorica de la Clejani s-a destăinuit în cadrul emisiunii și a povestit cum și-a scos soneria de la poartă, cu toporul. Cântăreața a recurs la gestul extrem pentru că nu mai suporta ca lumea să sune de la prima oră a dimineții, pentru diferite probleme. Vedeta e de părere că a fost cea mai bună soluție pentru a avea parte de liniște în casă, mai ales acum în perioada sărbătorilor.

Citește și: Familia Clejanilor se pregăteşte de nuntă. Fiica lui Ioniţă de la Clejani se mărită: „Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soţ”

Ioniță s-a apucat de pictat

Ioniță și Viorica de la Clejani au vorbit despre noua pasiune a acordeonistului, și anume pictura. Acesta spune că până în prezent a făcut circa 50 de opere de artă, pe care i le dăruiește soției sale. Cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, cântăreața a mărturisit că de ficare dată când primește un tablou, mănâncă o oală cu sarmale.

Viorica de la Clejani, amintiri despre colindători

Cei doi sunt foarte atenți la colindătorii pe care îi primesc în casă. Aceștia și-au amintit despre o întâmplare pe care nu o vor putea uita niciodată.

Citește și: Ioniţă de la Clejani va deveni bunic. Anunţul a fost făcut chiar de fiica lui: „Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță”

„Tot veneau la noi în vizită niște bătrâni cu vioara și-i primeam cu mare bucurie. La un moment dat unuia ba îi sărea coarda, ba cânta cu un semiton mai jos și eu m-am uitat mai ciudat la el. Atunci, bărbatul a luat vioara și a strigat: ‘Să moară copiii mei, dacă nu o sparg! Și a dat cu ea de pământ, că s-a făcut praf’”, a povestit Viorica.