Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme: „Am început să intru în vechile haine”

Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme. Nu este un secret pentru nimeni că vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus. Astfel, a decis că este momentul să își schimbe stilul de viață după ce a văzut că a ajuns să cântărească 86 de kilograme.

24 feb. 2022, 23:08
Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme: „Am început să intru în vechile haine”
Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme

Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme. Jurnalista a slăbit printr-o metodă nouă, mai exact, niște injecții pe care trebuie să le faci timp de șase luni de zile. Cu toate acestea, nu trebuie să te bazezi doar pe asta, ci trebuie să fii atentă la ceea ce mănânci.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu riscă să înfunde puşcăria. Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală

Cu ce dietă a slăbit Adriana Bahmuţeanu 20 de kilograme

Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi.

Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.

Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier.

E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a spus Adriana Bahmuțeanu.