Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu: „Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!”

Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu. Vedeta a avut una dintre cele mai controversate căsnicii din showbizul românesc, cu multe despărţiri şi împăcări. Într-un final, jurnalista şi Silviu Prigoană au divorţat definitiv.

22 nov. 2021, 13:36
Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu: „Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!”
Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu

Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu. Provocată în emisiunea lui Cătălin Măruță la jocul „Sosurile iuți”, Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații picante şi a răspuns la multe întrebări.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „O să muşamalizeze tot”

Adriana Bahmuţeanu, declaraţie pentru Cătălin Botezatu

Pusă să rostească numele unui bărbat din viața ei care a fost violent sub orice formă, jurnalista a răspuns imediat: „Silviu Prigoană„. Imediat după acest răspuns, vedeta a completat: „Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut„.

De asemenea, Adriana Bahmuţeanu a fost provocată să spună ce bărbat cunoscut din România i-a făcut avansuri, a răspuns fără să stea pe gânduri. „Dani Mocanu. Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: „Mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”. Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele„, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalista a fost întrebată și cărui bărbat din showbiz-ul românesc nu i-ar spune „nu” dacă i-ar propune o relație amoroasă. „Cătălin Botezatu. Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna!„, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ultima provocare a fost să spună cine i-a dat cea mai mare ţeapă. „Adrian Minune. A zis că vine la o emisiune, dar nu a venit. Țepe financiare nu avem„, a răspuns Adriana Bahmuţeanu, la Pro TV.