Cu ce medii a încheiat clasa a IX-a fiica lui Nick de la N&D. „Tata nu a pus aşa multă presiune!”

Andreea Marin, fiica lui Nicolae Marin, celebrul Nick din trupa N&D, are performanţe academice remarcabile şi este foarte îndemânatică în învățare. Cei doi au o relație foarte apropiată și colaborează împreună pe plan muzical, pregătind multe surprize pentru fanii lor.

11 iul. 2023, 09:00
Cu ce medii a încheiat clasa a IX-a fiica lui Nick de la N&D. „Tata nu a pus aşa multă presiune!”
Cu ce medii a încheiat clasa a IX-a fiica lui Nick de la N&D. "Tata nu a pus aşa multă presiune!"

Cu ce medii a încheiat clasa a IX-a fiica lui Nick de la N&D. „Am încheiat anul cu niște medii foarte mari și ce îmi pare rău  este că a trecut foarte repede. Tata m-a lăsat să-mi găsesc singură pasiunile și să mi le cultiv, să mă dezvolt în ceea ce vreau eu să fac și nu a pus așa multă presiune să am note maxime. Am terminat clasa a 9-a, nu am o viziune încă pe mai departe către facultate, încerc să mă bucur de moment. Mi-ar plăcea mai multe domenii: cel artistic, de make-up, muzică și cam atât. Mai cânt cu tatăl meu și probabil va veni momentul meu într-o zi!”, a spus Andreea Marion pentru Ciao!.

Citeşte şi: Cum arată acum protagoniștii din „Betty cea urâtă”. Telenovela care a făcut recorduri de audiență revine după 20 de ani

„Nu  m-am îndrăgostit în liceu. Sunt cu un băiat din școala generală, care a fost  cel mai bun prieten al meu timp de 4 ani și acum suntem împreună. Tatăl meu este foarte liniștit în această privință mai ales că au pasiuni comune,muzică, apărături, lumini, deci se înțeleg foarte bine. Tatăl meu este foarte sufletist și face lucrurile cu pasiune, asta mi-a plăcut foarte mult la el! Mă mai certă câteodată e și normal mai ales cu această generație a noastră foarte complicată, dar suntem foarte buni prieteni. De la mama am moștenit fizionimia și cred că inteligența pentru că ne place matematica”, a mai spus Andreea Marin, fiica lui Nick de la N&D.

Citeşte şi: Dana Roba susţine că soţul ei i-a furat banii. Suma imensă pe care i-o cere după ce desfigurat-o: „Îmi va plăti!”