Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo” FOTO

Mihai Bendeac a rupt contractul pentru show-ul de la Antena 1 şi a anunţat că nu mai apărea în acest proiect. Producătorii i-au găsit imediat un înlocuitor.

29 sept. 2022, 18:55
Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo” FOTO

Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. Costel Bojog va apărea în calitate de jurat permanent la iUmor, începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a declarat Costel Bojog.

Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor: „Nu am știut niciodată prea multe despre el”

La ediţia de duminică, de la 20.00, juratul-surpriză este Maia Morgenstern. Actriţa nu va scăpa nici ea de bine-cunoscutul tratament al emisiunii, o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin!

Mihai Bendeac aruncă bomba despre plecarea de la iUmor. Actorul nu vrea să mai audă de Antene

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor după ce, într-una dintre pauze, ar fi urmărit un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul împotriva Covid-19 și, implicit, în pandemie. Juratul îl lua la mișto pentru atitudinea lui şi ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în fapt, bunul său prieten, urmând ca apoi Antena 1 să difuzeze imaginile pe post. Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord și de aici ar fi pornit scandalul. „Momentan nu pot comenta. Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a spus Mihai Bendeac.