Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol: „Cine mai suferă de sindromul ăsta?”

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol. Vedeta s-a plâns fanilor pe rețelele de socializare că are foarte multe lucruri de făcut și este foarte obosită și extenuată. Însă, când are timp liber, nu poate să stea şi să se odihnească, trebuie să îşi găsească ceva de făcut.

02 apr. 2022, 09:35
Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol: „Cine mai suferă de sindromul ăsta?”
Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol. Prezentatoarea spune că totul se trage din copilărie, când bunicul său o punea la treabă și nu o lăsa să stea deloc.

Citeşte şi: Dieta cu care Gina Pistol a slăbit 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a dezvăluit secretul!

Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol

Am o problemă, eu nu pot să stau. Azi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut și parcă sunt în criză de timp.

Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, am spălat filtrele la umidificatoare, m-am pus să gătesc, am strâns în urma mea, am filmat ceva, am montat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat, trebuie să-mi spăl pensulele că luni am filmare.

Mai am foarte multe lucruri de făcut și iau o scurtă pauză să mă plâng pe Instagram, pentru că fiica mea nu mă înțelege încă. 

Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine. Sincer, e epuizant să-și dai tot timpul de lucru.

Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă”, a explicat Gina Pistol pe rețelele de socializare.


loading...