Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Vedeta și-a îngrijorat fanii în mijlocul nopții: „Mi-am deschis geamul, am stat pe marginea lui”

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, bucurându-se de un public numeros pe rețelele sociale, acolo unde este extrem de activă. Recent, a împărtășit cu fanii un eveniment care a avut loc în mijlocul nopții.

05 sept. 2023, 20:30
Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Vedeta și-a îngrijorat fanii în mijlocul nopții: „Mi-am deschis geamul, am stat pe marginea lui”
Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Cântăreața a trecut prin clipe de coșmar, chiar în timp ce dormea. Situația a speriat-o foarte tare, simțind cum rămâne fără aer. Deși s-a mai confruntat cu atacuri de panică, nu înțelege care ar fi motivul pentru care s-a trezit cu o mare frică.

Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble

Îmi pică ochii în gură de somn. Am avut un atac de panică, atât de urât, acum 5 minute. Am încercat să mă controlez singură, să respir, să mă calmez. Nu înțeleg de ce, nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp.

Mi-am deschis geamul, am stat pe marginea lui, e groaznic să te trezești așa. Efectiv simțeam că nu am aer, că nu am oxigen, m-am panicat rău.”, a transmis Lidia Buble, pe rețelele sociale.

Citește și: Lidia Buble, peripeții în vacanță. Ce i s-a întâmplat vedetei chiar de ziua ei: „30, dacă așa vii, du-te înapoi de unde ai venit”

Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez

Artista stătea la masă și s-a ridicat pentru puțin timp, iar la un moment dat, o franzelă i-a trecut pe lângă cap. Nu a durat mult, iar mai apoi a simțit un jet pe picioare. Lidia Buble a rămas șocată când și-a dat seama ce se întâmplă. Se pare că o femeie a aruncat în ea cu o chiflă și cu două pahare de șampanie. Deși cel mai probabil voia să îi dea ori în față, ori pe haine, însă nu a nimerit-o.

Oameni buni, ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată. Stau, stau, stau, și-mi trece o franzelă, o pită, o chiflă pe lângă cap.  Mai stau un pic și simt un jet pe picioare, ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean de apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. 

(…). Ne uităm și vedem pe una în spate, ce mare satisfacție pe ea că o dat cu chifla, sau ce era aia, și cu două pahare de șampanie spre mine. Ea, de fapt, își dorea să-mi dea în față sau pe haine, dar nu m-a nimerit decât pe picioare. Noi și tot restaurantul am rămas șocați. Tot restaurantul se uita la femeia aia, nu înțelegea nimeni reacția ei.

Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei. Rămâi șocat să vezi oameni care recurg la astfel de gesturi din gelozie. Nu înțeleg care era supărarea ei. Și în Saint-Tropez, și într-un loc foarte bine cotat. Fără cuvinte am rămas”, a povestit Lidia Buble.