Sătulă să fie criticată pentru aspectul fizic, Lidia Buble a luat o măsură neașteptată: „Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Lidia Buble e aspru criticată constant de cei care nu o suportă pentru felul în care arată. Artista e o femeie foarte frumoasă, cu trăsături delicate, însă mulți îi spun mereu că are nasul mare.

24 mart. 2023, 09:00
Sătulă să fie criticată pentru aspectul fizic, Lidia Buble a luat o măsură neașteptată: „Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Lidia Buble a mărturisit că nu o deranjează aceste critici și că în niciun caz nu o vor face să apeleze la operații estetice. Artista are multă încredere în ea și în felul în care arată și preferă să fie naturală, indiferent ce ar spune unii și alții.

Recent, artista a lansat și o melodie numită „Ești frumoasă” pentru a-i educa în acest sens pe cei care o ascultă și a le explica că frumusețea fizică este trecătoare și nu ar trebui să judecăm un om după acest aspect.

Citește și Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus: „Sunt, oarecum, vegetariană”

„Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine, cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz”, a declarat Lidia Buble.

Vedeta și-a încurajat toate fanele să mizeze pe naturalețe și să se îmbrățișeze pe ele însele exact așa cum sunt.

„Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri.

Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate. Mai departe, bineînțeles că încerc să fac sport, să mănânc cât mai sănătos, să mă aranjez de fiecare dată când ies din casă. Asta le încurajez și pe femeile care mă urmăresc, dar să încerc să schimb vreo trăsătură, nu. E foarte bine natural, rămâneți naturale fetelor că așa e cel mai bine. Din păcate spun că în ultima perioadă, naturalețea este pe cale de dispariție. Credeți-mă! Păstrați-vă naturale, că în curând o să fiți rare și sunt convinsă 100% că bărbații apreciază mult mai mult o femeie naturală.”, a mărturisit Lidia Buble, la WOWnews.

Citește și Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Ce eveniment a avut loc la Deva. Artista și-a anunțat fanii