Anca Pandrea, noi probleme de sănătate după vindecarea de Covid! În ce stare este actrița

Celebra actriță Anca Pandrea, acum în varstă de 75 de ani, se confruntă din nou cu probleme legate de sănătate.

24 ian. 2022, 12:01
Anca Pandrea, noi probleme de sănătate după vindecarea de Covid! În ce stare este actrița

Anca Pandrea, vorbind despre starea sa de sănătate, a declarat că se confruntă cu mai multe probleme, precum insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, gastrită, are și probleme cu coagularea sângelui, dar și cu glanda tiroidă.

„Abia îmi revenisem, iar acum sunt din nou la pat,, declara indragita actrita. Nu prea am fost cuminte, am ieșit cam dezbrăcată prin curte și bucătărie, și am răcit din nou. Am frisoane, transpir, nu mă simt bine deloc”, a dezvăluit Anca Pandrea, pentru Impact.ro.

La sfârșitul anului trecut, cunoscuta actriță care a fost si soția regretatului Iurie Dariea fost infectată cu COVID-19, iar atunci chiar și Gigi Becali i-a sărit în ajutor, oferindu-i câteva medicamente pentru a se vindeca.

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, actrița a mai vorbit și despre valul de scumpiri ce o îngrijorează teribil. Soția regretatului Iurie Darie a spus că are o centrală proprie în locuința sa și îi este teamă de momentul în care va primi factura pe lunile de iarnă, mai ales că pensia nu îi va ajunge să-și achite utilitățile.

„Am centrală proprie. Mi-e teamă de cât vor veni lumina, gazele…Pensia nu-mi va ajunge să le plătesc”, a mai spus Anca Pandrea, pentru sursa citată anterior.

Citește și: Anca Pandrea, bolnavă de Covid, refuză imunizarea cu ser și se bazează pe „expertiza” lui Becali: „Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Gigi mi-a dat tratament”

Citește și: Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Afecţiunea de care suferă actriţa