Anca Pandrea, bolnavă de Covid, refuză imunizarea cu ser și se bazează pe „expertiza” lui Becali: „Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Gigi mi-a dat tratament”

Anca Pandrea s-a infectat cu Sars-Cov-2, iar Gigi Becali i-a sărit în ajutor. Actrița a declarat că nu are de gând să se imunizeze cu serul anti-Covid și se bazează pe tratamentul primit de la afacerist.

03 nov. 2021, 11:15
Anca Pandrea, bolnavă de Covid, refuză imunizarea cu ser și se bazează pe „expertiza” lui Becali: „Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Gigi mi-a dat tratament”

Anca Pandrea, văduva regretatului Iurie Darie, a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Afaceristul Gigi Becali i-a sărit acesteia în ajutor și a sunat-o pe Anca Pandrea să o întrebe cum se simte, dar și ca să-i dea medicamente împotriva Covid-19.

Anca Padrea a povestit că s-ar fi infectat în timp ce mergea spre spital pentru a-și face un test de analize.

Anca Pandrea, de urgenţă la spital, după ce a leșinat pe stradă. Afecţiunea de care suferă actriţa

Actrița a făcut recent și câteva declarații controversate cu privire la tratamentul pe care îl urmează. Aceasta a recunoscut că nu s-a vaccinat și că nici nu are de gând să o facă și că se bazează mai degrabă pe medicația primită de la Gigi Becali.

„Dumnezeu să-i dea sănătate. Acum sunt în carantină, până pe 4 noiembrie. Mi-a fost foarte rău. Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Îmi primul rând am trecut prin boală, stau în carantină. Gigi mi-a dat un tratament, pe care l-am terminat. A fost drăguț și mi-a trimis medicamentele chiar în acea seară. M-a sunat, m-a întrebat dacă m-am vaccinat. I-am zis că nu. Mi-a spus nici să nu îl fac, că voi muri. E un om extraordinar și săritor”, a declarat Anca Pandrea, potrivit SpyNews.

Anca Pandrea, infectată cu Covid: „Am căzut în casă, m-am lovit şi sunt plină de vânătăi”. Gigi Becali a ajutat-o cu medicamente

Anca Pandrea, infectată cu Covid. Vedeta a mărturisit că a contractat virusul în momentul în care a fost să îşi facă un set de analize. S-a simţit foarte rău şi a căzut din picioare, potrivit spuselor actriţei, care a mai precizat că este plină de vânătăi.

Soţia regretatului actor Iurie Darie a mai dezvăluit că Gigi Becali a sunat-o, să se intereseze de starea sa, ba chiar a ajutat-o cu medicamentele necesare.

Anca Pandrea, întîmplare teribil de stranie la mormântul lui Iurie Darie. „Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el”

“Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer.

Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mărturisit actriţa, pentru Click.ro.