Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache: „Nu vreau să ajung povară pentru copii”

Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache. Gina a declarat în repetate rânduri că este mândră de fiicele sale, că au cariere de succes. Aceasta s-a împăcat cu fostul soț, de care a stat despărțită vreme de 15 ani, când acesta a ales să urmeze calea călugăriei.

19 dec. 2022, 10:52
Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache: „Nu vreau să ajung povară pentru copii”
Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache

Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache. Ajunsă la vârsta de 57 de ani, Gina Matache a a mărturisit că are probleme cu coloana vertebrală și teama ei este de a nu ajunge în situația în care ar depinde de ajutorul cuiva și spune ea, ar deveni povară pentru copii, dacă s-ar întâmpla asta.

Citește și: Mama Deliei a izbucnit în plâns la TV: „Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec”

Cu ce probleme se confruntă mama Deliei Matache

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred. Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a spus mama Deliei, pentru Unica.ro.

Mama Deliei a mai vorbit și despre dorințele pe care le are în prag de sărbători. Interpreta a spus că nu-și dorește decât să se bucure de prezent și de familia pe care o are, asta pentru că bunurile materiale pentru ea sunt nesemnificative.

Ce să mai cerem noi la anii noștri? Cred că acum trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas. Ce-a fost a fost, ce-o să vină o să vedem, trebuie să trăim bine și frumos azi. Nu sunt o persoană pretențioasă, nu vreau multe lucruri”, a mai completat aceasta.

Părinţii Deliei, din nou împreună

Tatăl artistei a decis să se facă călugăr și să plece pe Muntele Athos după divorțul de Gina Matache, din 2004. După 18 ani petrecuți separat, părinții Deliei locuiesc din nou în aceeași casă. „Cred că avem grijă unul de altul, că nici eu nu stau prea bine cu sănătatea. Au început ale bătrâneții, suntem doi oameni cam la apusul vieții. La bătrânețe trebuie să ai pe cineva, măcar să-ți dea telefon la Salvare, dacă nu poate să te ajute.

Am stat dintotdeauna împreună. Omul a venit acasă la el, că e casa amândurora. El a venit de 3-4 ani, când a fost operat. Săracul nu e la pat sau să zici că are ceva grav. Adică, grav a fost, în fine. Ideea era că omul nu se mai întoarce. E un om bolnav, eu bolnavă. Unde să se mai ducă? A avut probleme cu rinichii. I-au scos un rinichi. Acum are și o polineuropatie care îl ține. Săracul, abia merge”, a spus Gina Matache la Antena Stars.