Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină: „Nu mai suport”

Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină. Prezentatoarea ştirilor Pro TV de weekend urmează să devină mamă şi este foarte entuziasmată, deoarece este un copil dorit. Chiar dacă nu s-a simţit foarte bine, se bucură de această perioadă.

23 nov. 2022, 15:46
Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină: „Nu mai suport”
Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină

Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină. Potrivit spuselor ei, s-a confruntat cu greţuri şi stări de vomă încă din prima lună, zi de zi, oră de oră.

De asemenea, nu suportă nici acum mirosul de mâncare și nici pe cel de jar sau de cosmetice. Cu toate acestea, jurnalista nu se plânge și merge în continuare la muncă, la PRO TV, atât la redacție, cât și pe teren.

Citeşte şi: Roxana Hulpe mai are puțin și va deveni mamă. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Cu ce probleme se confruntă Roxana Hulpe în sarcină

Din discuțiile de până acum, când, recunosc, nu intram în profunzimea subiectului sarcină, știam că în primele luni sunt grețuri ușoare și trec. Eu încă din prima lună am avut grețuri zi de zi, oră de oră, nu mai suport nici acum niciun miros de mâncare, în special de jar, de cosmetice etc.

Însă sunt oricum o norocoasă pentru că nu am fost nevoită să stau în pat, nu e o sarcină toxică. Au fost doar problemele organismului cât s-a acomodat cu schimbările.

Dar este bine, pentru că merg în continuare la muncă, la redacție, merg pe teren la filmări și în weekenduri sunt la pupitru, la știri. Pot face toate aceste lucruri și mă bucur.

Acum sunt mult mai bine comparativ cu primele 3-4 luni, dar problema cu mirosurile persistă. Simt, de pildă, automat dacă un coleg la muncă și-a schimbat parfumul ori crema de corp și deschid toate geamurile. În casă folosim doar produse fără miros și se gătește foarte rar, iar atunci, cu toate geamurile deschise larg.

Evident că brăduțul de mașină e spaima mea. (zâmbește) În primele 5 luni, cât au fost și grețurile, am mâncat foarte mult, fiind cumva o scăpare, dar nu m-am îngrășat tare, recuperez acum din plin.

Sunt bine, sarcina e bine, asta contează cel mai mult și mă las răsfățată de mama, care îmi trimite mâncare de la Cluj, de acasă, aproape săptămânal. (zâmbește)„, a declarat Roxana Hulpe, pentru Viva.ro.