Roxana Hulpe mai are puțin și va deveni mamă. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni, iar în mai puțin de 3 luni își va strânge în brațe copilașul. Cu toate acestea, pe parcursul sarcinii, s-a confruntat cu destul de multe probleme de sănătate.

29 oct. 2022, 17:41
Roxana Hulpe mai are puțin și va deveni mamă. Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni, iar în mai puțin de 3 luni își va strânge în brațe copilașul. Deși unele femei trec prin sarcină destul de ușor, Roxana Hulpe nu a fost atât de norocoasă, și asta pentru că în primele luni s-a simțit foarte rău.

Roxana Hulpe, probleme în timpul sarcii. Câte kilograme s-a îngrășat

Vedeta Pro TV este însărcinată în 6 luni, însă primele 4 luni nu au fost deloc ușoare pentru aceasta.

„Avem aici o burtică. Sunt la mai bine de jumătate de sarcină. Am ținut mai mult pentru noi, nu neapărat de superstiții, dar în ziua de azi se întâmplă tot felul de nenorociri. Am zis să trecem de jumătate pentru a fi totul sigur. Am aflat deja sexul copilului. Este fetiță! Este o minune! Mi-am dorit fetiță, deși toată lumea îmi spunea că o să fiu mamă de băiat. Când am fost la ecografie i-am spus medicului că o să fie băiat, dar iată că e fetiță”, a declarat aceasta.

Învitată în podcastul moderat de Cătălin Măruță, vedeta Pro TV a declarat câte kilograme s-a îngrășat până în prezent.

„Mi-a fost foarte rău în primele patru luni și jumătate, dar acum e mai bine. Mă deranjează mirosurile și mi-e rău doar dacă e un miros foarte puternic. M-am îngrășat foarte tare. Am pornit de la 54 de kg și am ajuns la peste 65 de kg”, a povestit aceasta. Vedeta TV va fi mămică de fetiță cu toate că toată lumea i-a spus de-a lungul timpului că va fin mama de băiat.

„Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: «Vreți să știți sexul bebelușului?». Am spus: «Da, normal, dar să nu afle mama» și, foarte sigură pe mine, am zis: «Oricum știu că e băiat». Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele. În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)”, a povestit Roxana Hulpe pentru Viva

Citește și: Tragedie în lumea manelelor! O boală necruțătoare l-a învins prea devreme

Citește și: Divorțul momentului în showbiz! Cei doi au decis să se despartă după 13 ani de relație