Cu ce să combini cafeaua de dimineaţă ca să arzi toată ziua grăsimi

Un singur ingredient natural îți face cafeaua mai puternică și mai sănătoasă. Află de ce este bine să adaugi ulei de cocos în băutura de dimineață.

21 sept. 2015, 11:04
Cu ce să combini cafeaua de dimineaţă ca să arzi toată ziua grăsimi

Cafeaua amestecată cu ulei de cocos te ajută să te concentrezi mai bine, să fii mai alert și îți controlează greutatea, scrie unica.ro. În plus, are un gust foarte bun și îi asigură organismului nutrienți importanți.

Citeşte şi Din secretele cafelei: 10 sfaturi despre cum să o bei corect

Beneficiile uleiului de cocos în cafea

Uleiul de cocos conține o cantitate mare de acizi grași, care sunt procesați de ficat. Se reduce, astfel, nevoia de glucoză și nu se mai formează depozite de grăsime. Cafeaua cu ulei de cocos îți face inima să funcționeze mai bine și îți stimulează creierul și metabolismul. Iar cea mai bună parte este că această combinație îți reduce senzația de foame și poftele nesănătoase, astfel că te ajută să slăbești.

Cum prepari cafea cu ulei de cocos

Nu este deloc greu să îți faci dimineața cafea cu ulei de cocos. Pur și simplu adaugă o linguriță-două de ulei de cocos în cana de cafea fierbinte și savurează băutura obținută. Poți amesteca ingredientele și în blender, dacă vrei o băutură mai cremoasă.