Serghei Mizil, secretul unui mariaj de peste 25 de ani. Cum reușește să aibă o relație armonioasă cu soția sa, Cora: „Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă”

Serghei Mizil a dezvăluit cum a reușit să aibă o căsnicie fericită, de peste 25 de ani, alături de soția lui, Cora.

03 iun. 2023, 11:11
Serghei Mizil, secretul unui mariaj de peste 25 de ani. Cum reușește să aibă o relație armonioasă cu soția sa, Cora: „Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă”
Serghei Mizil, despre secretul mariajului de peste 25 de ani

Serghei Mizil este împreună cu soția lui, Cora, de mai bine de 25 de ani. Relația lor este una frumoasă și armonioasă, iar acesta susține că există un secret  al căsniciei lor de lungă durată.

Despre el se știe că este un bărbat carismatic și excentric, care nu se cenzurează niciodată. Acesta se află la a doua căsnicie și are două fete, pe Smaranda, din prima căsnicie, și pe Ana, din relația cu Cora Niculescu Mizil.

Serghei spune că nu a ținut niciodată cont de reguli și că înțelegerea de care a dat dovadă Cora a fost de foarte mare ajutor în căsnicie.

„Nu am de ce să divorțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea. Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul. Și asta ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!”, a declarat Serghei Mizil, pentru click.ro.

Citește și: Serghei Mizil pune la zid femeile din România: „Nici nu le mai recunoști de la atâtea operații”. Cine este pe placul afaceristului

Ana, mezina lui Serghei, este doctorandă în Științele Comunicării la Universitatea din București. Ea a făcut parte din mai multe ONG-uri și are un Master of Research in Sociology, Facultatea de Sociologie și Științe Sociale.

Despre Smaranda se spune că ar fi moștenit caracterul tatălui ei, are un băiețel și este o fire independentă, întrucât a divorțat de tatăl copilului.

Fetele lui Serghei Mizil spun că au o relație foarte bună cu tatăl lor.

„Eram în Herăstrău, cu colegii de la Zap (n.r- unde a lucrat ea pe vremea aia) și eu le spuneam: ‘Să vedeți ce tată simpatic am, muriți de râs cu el, n-ați mai întâlnit așa om în viața voastră. Și nu știu cât a trecut, vreo jumătate de oră, noi eram la etaj, chiar în dreptul scărilor, și apare el în trening, beat mort, că o dăduse pe tărie.

Citește și: Serghei Mizil a dat lovitura în afaceri. Tun financiar de milioane de euro

El când o dă pe tărie devine așa puțin mai agresiv. Și-a sfâșiat tricoul, răcnea ca un animal și a început să le muște pe toate de obraji, de sâni. A fugit toată lumea și nici nu și-au mai plătit nota. O nebuneală. Eu le ziceam: Stați, nu fugiți, el e tatăl meu simpatic. Nu vrei să știi cum era a doua zi. Și-a spart farfurii în frunte.

Atunci a fost alegerea: Ori dă foc la casă, ori își sparge farfurii în cap. Și-a spart farfurii și înmuia pâine în palincă și o lipea pe frunte, a doua zi. Și acasă parcă și-a spart. Voia să ne dea foc, o nebuneală. El doar când bea tărie, altfel e simpatic. Nu agresiv fizic, că nu a bătut pe nimeni, agresiv verbal”, au povestit cele două, în cadrul unui podcast.