Care este starea de sănătate a lui Serghei Mizil, după ce a fost operat de urgență. ”Am decis să suport”

Serghei Mizil a reușit să treacă cu bine peste intervenția chirurgicală de urgență la care a fost supus. După ce i-a fost montat un stent despre care spune că este unul provizoriu, omul de afaceri a dezvăluit că a decis să nu apeleze la ajutorul unei operații pe inimă din cauza fricii sale de moarte.

25 iul. 2023, 08:43
Care este starea de sănătate a lui Serghei Mizil, după ce a fost operat de urgență. ”Am decis să suport”
Care este starea de sănătate a lui Serghei Mizil, după ce a fost operat de urgență.

Care este starea de sănătate a lui Serghei Mizil, după ce a fost operat de urgență. Zilele trecute, Serghei Mizil le-a dat emoții familiei și prietenilor săi după ce a ajuns de urgență pe masa de operație, unde medicii i-au montat un stent la inimă.

Citește și Serghei Mizil a ajuns deținut de lux la Penitenciarul Rahova: „Sunt șef!” | EXCLUSIV

Care este starea de sănătate a lui Serghei Mizil, după ce a fost operat de urgență

Omul de afaceri a dezvăluit că intervenția nu a durat foarte mult și că a efectuat-o într-o clinică privată, costul ei ridicându-se la 4000 de euro.

La scurt timp după acest eveniment, Serghei Mizil a declarat că nu suferă de nicio boală incurabilă și că de fapt, a ajuns pe masa de operație după ce a dat curs unei opinii medicale autorizate, la care s-a adăugat pasiunea sa pentru viață.

După această experiență, afaceristul a subliniat că a fost uluit să afle că prevenția în sistemul medical românesc nu pare să fie prețuită la adevărata sa valoare.

„În România, statul îți suportă o intervenție de tipul celei pe care eu am suportat-o doar în varianta în care ai fost victima unui atac de cord. Or, la mine nu a fost vorba de așa ceva. În niciun caz, ca să fie lucrurile foarte clare!”, a declarat Serghei Mizil pentru Cancan.

Deși nu nu este un om ipohondru, Serghei Mizil este adeptul analizelor medicale periodice pe care nu uită niciodată să le facă.

„Anual îmi fac niște analize foarte serioase, fiindcă așa mi se pare normal. Iar medicul m-a trimis la o analiză completă și a inimii, care mi-a adus ca rezultat faptul că unul dintre vasele de alimentare era înfundat în proporție de 60%. Sau puțin peste! Oricum, nu fusese atins pragul de alarmă, care e undeva la 70%. Dar am decis să suport să se adauge acel stent tocmai în ideea de a nu lăsa timpul să mai treacă. Fiindcă mușchiul inimii e bine mersi”, a mai spus omul de afaceri.

 

Citește și Serghei Mizil, secretul unui mariaj de peste 25 de ani. Cum reușește să aibă o relație armonioasă cu soția sa, Cora: „Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă