Cu ce se ocupă celebrul bucătar Vlăduț Florica, după ce a fost dat afară de la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț Florica a fost prezent la Neatza cu Răzvan și Dani încă de la prima ediție a matinalului, alături de Răzvan Simion și Dani Oțil.

09 iun. 2023, 09:36
Cu ce se ocupă celebrul bucătar Vlăduț Florica, după ce a fost dat afară de la Neatza cu Răzvan și Dani

Neatza cu Răzvan și Dani a început în 2008 cu Răzvan Simion, Dani Oțil și bucătarul Vlăduț Florica. Ani de-a rândul, acesta a prezentat publicului diferite rețete, dar producătorii au ales să îl înlocuiască.

În locul său a apărut chef Nicolae Tand, iar despre Vlăduț nu s-au mai auzit prea multe. La finalul anului 2020, Vlăduț Florica a fost îndepărtat treptat din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Zvonul că bucătarul ar urma să părăsească emisiunea a apărut chiar din luna mai a anului 2021.

Citește și: Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. A lucrat 10 ani la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Producătorii de la Antena 1 își doreau pe cineva care să transmită mai multă energie, iar Nicolae Tand a fost, din punctul lor de vedere, omul potrivit.

„Bucătarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme și ar putea fi înlocuit definitiv. Unii ar zice că nu mai face rating tronsonul lui – se dorește de fapt un bucătar mai tânăr și în cărți este să rămână definitiv Chef Nicolai Tand, dar, în același timp, producătorii mai testează și alți chefi sau vedete cu abilități culinare. 

Publicul emisiunii a întinerit, dar Vlad s-a îngrășat, a îmbătrânit și se mișcă și vorbește tot mai lent. Suferă, se pare, de obezitate și, în același timp, ar avea și alte probleme; dar, în ciuda acestui fapt, se pare că încă n-a renunțat de tot la fumat și nici la dulciuri.

Este o junglă televiziunea, trebuia să se aștepte la așa ceva. Oricum, se pare că nici el nu își mai dorește de ceva timp să mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale și de sănătate își spun cuvântul și nu știe dacă mai poate face față ritmului alert al noului format. Și îi este din ce în ce mai greu să se trezească la timp dimineața”, a declarat o sursă Antena 1, potrivit cancan.ro.

Citește și: Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza: „Sunt, efectiv, terminată!”

Totuși, Vlăduț Florica s-a împrietenit cu Dani Oțil, care nu l-a lăsat la greu și l-a angajat în restaurantul său. Localul său se află în zona de Nord a Capitalei, iar meniul este unul variat, acesta cuprinzând crossante, ștrudele, foietaje fine, budinci de fructe sau chiar un mic dejun cu somon, ouă poșate și legume proaspete.