Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza: „Sunt, efectiv, terminată!”

Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza. Cântăreața a spus de ce nu mai apare la matinalul de la Antena 1, deși își dorea foarte tare să apară la TV. Vedeta a recunoscut că fost nevoită să pună pe ”pauză” aparițiilor televizate, din cauza programului încărcat.

01 iun. 2023, 22:03
Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza: „Sunt, efectiv, terminată!”

Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza. Cântăreața și stilista basarabeancă a vorbit despre experiența pe care a trăit-o alături de matinalii de la Antena 1, despre care are numai cuvinte de laudă.

Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza

Hai să nu îi spunem plecare. E un stand-by, pentru că am foarte multe proiecte și nu reușesc nici măcar să mă odihnesc. Și atunci, dacă mă mai trezesc și la 5 dimineața să mă duc la Neatza sunt, efectiv, terminată!

În momentul de față sunt full, cu proiecte de styling care îmi ocupă extrem de mult timp. Din cauza asta, în special, am pus pe pauză aparițiile la Neatza„, a declarat Irisha, pentru Fanatik.ro.

Citește și: Roxana Vancea este piele şi os. Cum arată acum şi câte kilograme are fosta asistentă de la Neatza: „Vreau să mă îngraş, dar nu reuşesc”

Irisha se confruntă cu grave probleme sănătate

Irisha de la Survivor s-a confesat fanilor pe rețelele de socializare că suferă de mari probleme de sănătate din cauza epuizării din timpul competiției. S-a străduit să facă față celor mai dure condiții în Republica Dominicană și consideră că a reușit să-și depășească limitele.

Cu toate acestea efortul depus și-a spus cuvântul, iar organismul tinerei Irisha este puternic afectat.

Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha pe contul său de Instagram.

Irisha a avut și alte ghinioane, ea a dezvăluit și că a fost implicată într-o relație toxică, un coșmar care a durat opt ani de zile. Bărbatul îi controla fiecare mișcare și nu era de acord cu faptul că tânăra avea o carieră.

Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modeling-ul. I se părea că mă expun prea mult. Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine.

În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat”, a dezvăluit Irisha.