Cu ce se ocupă Dan Bordeianu la două decenii de la telenovelele care l-au făcut celebru

Cu ce se ocupă Dan Bordeianu la două decenii de la telenovelele care l-au făcut celebru. Printre cele mai cunoscute și apreciate se numără „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”, în care a jucat alături de partenera sa de scenă, Adela Popescu. 

22 feb. 2024, 18:17
Cu ce se ocupă Dan Bordeianu la două decenii de la telenovelele care l-au făcut celebru
Cu ce se ocupă Dan Bordeianu la două decenii de la telenovelele care l-au făcut celebru

Cu ce se ocupă Dan Bordeianu. După succesul din telenovele, actorul și-a continuat cariera în diverse producții de televiziune și film, demonstrându-și versatilitatea și talentul într-o varietate de roluri. Deși a renunțat la participarea în telenovele, actorul a continuat să exploreze noi orizonturi în domeniul artistic, colaborând cu regizori de prestigiu și îmbogățindu-și universul creativ.

Citește și: Adela Popescu și Dan Bordeianu, reîntâlnire după 15 ani de la despărțire. Ce spune Radu Vâlcan despre fostul iubit al soţiei sale VIDEO

Cu ce se ocupă Dan Bordeianu

În ultimii ani, Dan Bordeianu și-a dedicat timpul și energiile și altor proiecte, precum teatrul și cinematografia. A avut apariții remarcabile pe scenă, interpretând roluri complexe și provocatoare în diverse piese de teatru.

În 2013, Dan Bordeianu s-a mutat din București în Brănești, în aceeași casă în care a stat și tatăl lui. Le are alături pe soție și fiică: „Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti.

A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând.

Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, mărturisea actorul în urmă cu ceva timp pentru Formula As.