Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: ”Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită”

Maria Buză este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România, datorită talentului său, dar și a umorului debordant de care dă dovadă la fiecare apariție a sa.

22 mart. 2023, 11:59
Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale: ”Nu am fost un copil dorit. A existat atunci o încercare nereușită”
Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale

Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale. Cu toate acestea, puțină lume știe drama cumplită a îndrăgitei actrițe. Recent, Maria Buză a dezvăluit că nu a fost un copili dorit de către părinți.

Citește și Maria Buză, la un pas de deces. Actrița a fost salvată miraculos

Maria Buză, dezvăluiri cutremurătoare despre drama vieții sale

Mai mult, atunci când a aflat că este însărcinată cu ea, mama artistei ar fi încercat să facă avort, deoarece mai avea încă doi copii de crescut, iar posibilitățile materiale ale familiei erau reduse.

Din fericire, întreruperea de sarcină a fost un eșec, iar astăzi actrița în vârstă de 54 de ani este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România.

„Nu am fost un copil dorit. Pentru că vremurile erau cum erau în 1969 și aveam deja doi frați, o soră și un frate. Iar ai mei părinți nu își mai doreau un al treilea copil.

A existat atunci o încercare nereușită, din fericire. Căci iată-ne aici stând de vorbă și mi se pare cu atât mai mult un fapt evident al destinului că eu trebuia să mă nasc. Mai mult decât atât, trebuia să am și o carieră în teatru și muzică. Să am o familie frumoasă și un copil simpatic, cu care tare mult mă mândresc”, a declarat Maria Buză pentru FANATIK.

Maria Buză spune că mama sa a înțeles că bebelușul pe care încerca să îl avorteze era un dar divin abia atunci când intervenția a eșuat.

”Mama a știut să-mi povestească atât de frumos că eu îi sunt dată de la Dumnezeu și am venit pe lumea asta ca o răsplată. Și o binecuvântare, pentru că toate au fost împotriva a ceea ce ea, ca mamă, a încercat în ceea ce mă privește.

A fost ca un dar de la Dumnezeu pe care atunci nu avea cum să-l înțeleagă. L-a înțeles abia după ce încercarea ei de a renunța la această sarcină nu a fost una reușită. Nu e zi și clipă în care să nu-mi spună că eu sunt minunea vieții ei”, a mai spus Maria Buză

Artista crede că venirea sa pe lume a fost un miracol și că din cauza încercării de a o avorta părinții ei au fost cuprinși de un sentiment de vinovăție și din acest motiv au înconjurat-o cu foarte multă dragoste. Însă, la un moment dat, aceștia au fost nevoiți să o ducă la cămin.

„Din momentul în care am venit pe lume, ai mei au încercat, parcă așa, cu simț de vinovăție, să îmi arate cât mai multă dragoste, cât mai multă iubire. Cât mai multă grijă, atât cât au putut-o ei face în acele vremuri. Pentru că părinții erau foarte ocupați cu programul serviciului și cu mine chiar nu avea cine să stea.

A trebuit să fiu dusă la săptămânal, am suferit foarte mult atunci, plângeam și vinerea, plângeam și lunea. Sâmbăta și duminica când mă luau acasă erau tot cu treburi casnice, tot nu mi se acorda prea mult timp. Astea erau vremurile, asta era soarta copiilor din anii 69-70. Din fericire, toți copiii aveau totuși un loc frumos unde erau duși, la Săftica, vestitul cămin săptămânal”, a mai spus actrița.

Citește și Cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de Țigan”? Dana Hauer este mai fericită ca niciodată