Cu ce se ocupă fata lui Vasile Blaga

Vasile Blaga, proaspătul preşedinte al Senatului, are o fată, Agathe (27 de ani), şi un băiat, Sebastian (23 de ani). Agathe este îndrăgostită de motoare, participând, împreună cu soţul, Ioan Rudeanu (27 de ani), la cursele de raliuri, scrie Libertatea.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 13:16
Cu ce se ocupă fata lui Vasile Blaga

Economistă de profesie, dar şi deţinătoarea biroului de mediator Agathe Rudeanu, fata lui Vasile Blaga împărtăşeşte cu soţul, Ioan Rudeanu, cel puţin o pasiune comună, şi anume lumea motoarelor, dezvăluie libertatea.ro.

Aşa se face că familia Rudeanu participă regulat la cursele de raliuri, la multe dintre ele Ioan fiind chiar organizator, cum e cazul Raliului Hunedoarei.

Dacă ginerele lui Blaga a optat pentru un BMW preparat special pentru raliu, Agathe a ales o Lancia 843, la bordul căreia a câştigat, la ultima competiţie desfăşurată la Hunedoara, în vară, chiar premiul de cel mai bun copilot.

Dacă Aghate se dovedeşte a fi o fire mai energică, mezinul lui Vasile Blaga, Sebastian (foto), nu are deocamdată pasiuni deosebite, mulţumindu-se să urmeze cursurile Universităţii Tehnice din München (Germania).