Cu ce se ocupă Florin Călinescu, după ce s-a lăsat de televiziune: ”Asta e o nebunie. Așa am început și la Pro TV”

Florin Călinescu a fost zeci de ani pe sticlă, însă acum a recunoscut ca șansele să mai prezinte vreo emisiune sunt aproape de zero. Din 2015 până în 2021 a avut contract cu Pro TV, însă în urmă cu doi ani a renunțat la postul de jurat al concursului Românii au talent.
Filip Stan
08 iul. 2023, 14:37
Cu ce se ocupă Florin Călinescu, după ce s-a lăsat de televiziune: ”Asta e o nebunie. Așa am început și la Pro TV”

După ce emisiunea lui de la Prima TV s-a încheiat repede, deoarece nu înregistra audiențele așteptate, Florin Călinescu, care deține mai multe proprietăți, a decis să stea o vreme de parte de capitală și s-a mutat la țară. Aici, fostul prezentator tv are o mini-fermă de animale.

Fosta vedetă Pro TV are o gospodărie în care crește „83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici”, după cum a dezvăluit chiar el în cadrul unui interviu acordat pentru Click.ro.

De altfel, domeniul impresionant poate fi văzut în cadrul unui clip publicat pe YouTube, în care actorul vorbește despre viața pe care o duce acum, stând la țară și pasiunea pentru animale. „Uite, acolo: silozuri. Suntem dotați. Toată cabana asta am pus panouri solare ca să facem una și alta. Să avem curentul nostru.

Aici suntem într-o mică livadă și am zis că dacă tot am pământ, de ce să stau în oraș?! Am treabă, mă duc. Acum vine orașul peste noi. Omul ăsta de aicea de la Buftea, primarul, este destul de harnic și e un oraș ok, la ora asta. Eu sunt tot la oraș, dar la țară. În spate am ieșire la apă, ce să-mi mai trebuiască? E aparență de lac, dar e Colentina care curge.

Citește și: Rică Răducanu explică prețurile decente de la terasa sa din Neptun: ”Vărul meu are fermă, porci vaci, legume. E mâncare ca la mama acasă”

Mă gândesc acum să iau și o vacă, un cal. Am avut capră, dar m-am supărat că nu a fost atent șu unul din copii s-a înrudit cu maică-să. Numai că ardeau tot ce e pe aici. Dar vreo trei oi și un berbecuț aș pune să mișune pe aici”, a dezvăluit Florin Călinescu.

Totuși, Florin Călinescu nu stă departe de pasiunea lui. Nu mai apare la niciun post de televiziune, dar și-a făcut propria emisiune, Onlifanz pe canalul său de YouTube. „Nu știu să o definesc.

Se numește Onlifanz și e ceva de Florin Călinescu… Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu Ora 7, bună dimineață”, a spus actorul.

Pe lângă asta, Florin Călinescu își dorește să scrie și să producă propriul film. „Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale.

E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!”, a mai dezvăluit Florin Călinescu, într-un interviu acordat pentru impact.ro.

Citește și: Paula Rad, soprana de la Românii au talent, a fost uitată de toată lumea. Ce face acum cea care a primit un Golden Buzz

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!