Rică Răducanu explică prețurile decente de la terasa sa din Neptun: ”Vărul meu are fermă, porci vaci, legume. E mâncare ca la mama acasă”

Rică Răducanu deține un local în stațiunea Neptun de la Marea Neagră care este foarte căutat de oameni. În mediul virtual cei care i-au trecut pragul s-au bucurat deja de ofertele vedetei, dar și de ospitalitatea acestuia.

08 iul. 2023, 13:05
Rică Răducanu explică prețurile decente de la terasa sa din Neptun: ”Vărul meu are fermă, porci vaci, legume. E mâncare ca la mama acasă”

Renumitul portar a mărit prețurile față de anul trecut, însă aceste sunt în continuare rezonabile, în comparație cu alte regiuni de la Marea Neagră. Mai mult decât atât, Rică Răducanu se laudă că are în meniu preparate tradiționale.

Conform impact.ro, o porție de ciorbă pleacă de la 14 lei și poate ajunge până la 19 lei, cea de burtă. În plus, pentru o porție de mici la grătar turiștii români trebuie să scoată din buzunar 4,5 lei pentru o singură bucată, iar cartofii prăjiți sunt 9 lei.

Tochitura de pește cu mămăligă costă 33 de lei, în timp ce platoul pescăresc are un preț de 40 de lei, cu 3 lei mai mult față de sezonul trecut. De asemenea, pentru o porție de pomana porcului cu mămăliguță se achită 31 de lei.

Rică Răducanu poate fi văzut foarte des pe terasa din Neptun, unde interacționează cu oamenii și chiar îi servește la masă. Fostul portar are această afacere de ani buni și investește multă energie ca totul să meargă ca la carte.

Citește și: Paula Rad, soprana de la Românii au talent, a fost uitată de toată lumea. Ce face acum cea care a primit un Golden Buzz

„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători.

Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă!

Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic”, a declarat Rică Răducanu despre terasa din stațiunea Neptun, mai arată sursa citată anterior.

Citește și: Ce riscă românii dacă merg cu câinii pe plajă. Amenzile pot ajunge până la 10.000 de lei!