Paula Rad, soprana de la Românii au talent, a fost uitată de toată lumea. Ce face acum cea care a primit un Golden Buzz

Paula Rad, care a uimit o ţară întreagă cu vocea ei, la Românii au talent, a fost uitată de toată lumea. Ea locuieşte tot în Cluj şi ar dori să aibă spectacole în Bucureşti, însă nimeni nu a mai contactat-o după ce a primit un Golden Buzz la cunoscutul show de la PRO TV.

08 iul. 2023, 12:28
Paula Rad, soprana de la Românii au talent, a fost uitată de toată lumea. Ce face acum cea care a primit un Golden Buzz

Paula Rad, soprana care a impresionat la Românii au talent, cu ani în urmă, a fost uitată de toată lumea. Deşi a rămas aceeaşi fire modestă, Paula nu a mai fost căutată de nimeni după ce a dat pe spate juriul de la RAT şi a primit un Golden Buzz.

Locuieşte tot în Cluj Napoca şi la puţinele specatacole în care cântă  nu este plătită, ea cântând gratis, doar pentru a avea un public. Aceasta a rămas, de altfel, cea mai mare dorinţă a ei.

Citeşte şi Ce riscă românii dacă merg cu câinii pe plajă. Amenzile pot ajunge până la 10.000 de lei!

„După șase ani de la competiție, m-a cam uitat lumea, din păcate. Nu m-a mai contactat absolut nimeni, m-a uitat și PRO TV. Sunt în Cluj, dar tare mi-aș dori să cânt în București, mi-ar plăcea să am colaborări. Din păcate, nu prea cunosc impresari și nici organizatori de spectacole, aș dori să fiu invitată la festivaluri sau la zile de oraș. Nu m-aș muta însă în București, doar aș veni pentru contracte. În acest moment, predau ore de canto, mai am ceva spectacole, dar nu sunt deloc plătite, cânt doar pe gratis. Eu îmi doresc cât mai mult public, aș dori să fiu pe scenă”, a explicat Paula Rad, pentru Playtech.

Citeşte şi  Lidia Buble a fost jefuită! Cum a rămas artista fără două genţi de valoare şi fără bijuteriile cu diamante

Paula ar fi mulţumită doar să aibă spectacole, să fie pe scenă şi să aibă un public al ei, pe care să-l încânte cu vocea ei. Absolventă a Universităţii Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, Paula spune că nu este deloc o artistă care să pună preţ pe onorariu, banii nefiind principalul obiectiv.

”Nu cer deloc mulți bani, rămâne doar să ne auzim, cer doar cât să poată să fie bine pentru toată lumea. Nu am mai participat la alte concursuri TV, aș vrea să cânt la un local sau la o cafenea, la teatrele de vară de pe Litoral. Chiar și la o nuntă, de ce nu?”, a mai spus Paula Rad.