Cu ce se ocupă fosta prezentatoare de știri de când a ales să plece de la ProTV. Bianca Ioniță e în culmea fericirii: „Bine că m-am prins la timp”

Bianca Ioniță și-a început cariera în televiziune în anul 1998 la ProTV. După 13 ani de carieră, aceasta a renunțat la lumina reflectoarelor și s-a reprofilat total. Iată cu ce se ocupă acum fost știristă.

06 iun. 2023, 14:26
Cu ce se ocupă fosta prezentatoare de știri de când a ales să plece de la ProTV. Bianca Ioniță e în culmea fericirii: „Bine că m-am prins la timp”
Cu ce se ocupă fosta prezentatoare de știri de când a ales să plece de la ProTV. Bianca Ioniță e în culmea fericirii: „Bine că m-am prins la timp”

Bianca Ioniță a fost una dintre cele îndrăgite prezentatoare de știri de la ProTV, trust pentru care a lucrat mai mulți ani. Totuși, aceasta a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor, moment în care și-a schimbat radical viața. În timpul care s-a scurs de la acel moment, vedeta s-a căsătorit și a devenit mămică, iar acum lucrează într-un domeniu total diferit. Aceasta este angajată la teatrul Bulandra din București, unde ocupă funcția de PR. Concomitent, Bianca a pornit și pe drumul antreprenoriatului, dezvoltând o afacere în domeniul modei pentru copii.

Citește și: Câştigător Survivor România 2023 încasează mai puţini bani de la ProTV! Primele declaraţii

„Din decembrie sunt la Bulandra, consultant artistic și comunicare. Când ești mic visezi, iar pe parcurs realizezi că realitatea economică a unui artist în România era și este sub un nivel decent de trai. Bine că m-am prins la timp. Întotdeauna mi-a plăcut lucrul manual. Eu sunt o persoană care dacă nu creează, nu e ea. Așa a pornit și ideea cu brățările handmade care între timp s-a sistat. Aceasta este modalitatea mea de creație vestimentară pentru copii, pentru fetițe în principal. Datorită Evei am început un curs de croitorie acreditat și terminat cu brio. Rochițele pentru fetițe încă mă pasionează și continui drumul acesta”, a declarat Bianca Ioniță, pentru Unica.

Bianca Ioniță, dezvăluiri inedite despre viața de mămică

Bianca Ioniță a mai mărturisit că după naștere a fost victimă a depresiei postnatele. Mai mult, aceasta a mai povestit că unul dintre cele mai dificile momente din viața ei a fost cel în care micuța ei, Eva, a fost bolnavă.

„Da, am trecut, (n.r. – prin depresie postanatală) dar așa cum a venit a și trecut. Îți revii dacă te mobilizezi singur și realizezi că dacă tu nu te ajuți cu ceea ce simți, nimeni nu are cum să o facă în locul tău.” a spus Bianca Ioniță.

Fosta vedetă ProTV a mărturisit că atunci când ești mamă, cea mai urâtă senzație este resimțită atunci când copilul tău este bolnav. Aceasta a povestit despre momentul în care fiica ei a suferit de colici. „Când Eva avea colici și nu găseam leac pentru durerea ei.”

Atunci când a părăsit televiziunea, Bianca Ioniță a avut timp suficient să se bucure de o viață liniștită, alături de familia ei, iar vedeta a simțit mult mai puțină presiune asupra ei. Aceasta a mărturisit că a pus câteva kilograme în plus, însă nu este nefericită cu greutatea ei.

„Arăt normal, cu câteva kg în plus din lene și încă nu mi s-a făcut click-ul că ar trebui să revin la normal. Dietă am încercat, dar nu e de mine. În ceea de privește părul, da, folosesc numai produse profesionale acasă.”, a mai menționat Bianca Ioniță pentru publicația menționată.

Citește și: Cine este soția lui Cristian Leonte de la ProTV. Este căsătorit cu una dintre colegele sale prezentatoare