Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil. Dorin este mai are decât prezentatorul: „Este cel mai bun specialist”

Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil. Pe cât de celebru este prezentatorul TV, pe atât de discret este fratele său, Dorin, mai mare cu patru ani. Cei doi sunt destul de apropiați, chiar dacă Dorin locuiește în Banat, lângă Timișoara, unde e stabilit cu familia.

31 mart. 2024, 10:09
Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil. Dorin este mai are decât prezentatorul: „Este cel mai bun specialist”
Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil

Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil. Acum ceva vreme, matinalul de la Neatza a vorbit despre fratele său și a dezvăluit că este un foarte bun profesionist.

Citește și: Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple România

Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil

Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da. Și îi mulțumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligență.

El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală”, a precizat Dani Oțil.

Deși în copilărie nu au avut o relație tocmai apropiată, Dani Oțil spune că acum se înțelege bine cu Dorin. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a supersudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Dani Oțil își ajută tatăl cu bani, în secret

Prezentatorul de la Antena 1 este foarte familist, lucru care se poate observa cu ușurință. Acum, Dani Oțil a mărturisit că își ajută părinții cu bani de mulți ani, însă, totul în secret, pentru că tatăl acestuia nu vrea să audă de așa ceva.

Matinalul de la Antena 1 dezvăluie că tatăl său a fost mereu un om muncitor și simplu, dar și orgolios, care nu a acceptat ajutor financiar de la copiii lui, așa că Dani și fratele lui au fost nevoiți să le trimită bani în secret.

Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme. Nu avea o Ramona, de exemplu. Erau el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea…

Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.