Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă: „Ar fi trecut prin ușă cu piciorul”

Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă. Cei doi formează un cuplu câțiva ani și sunt părinții unui băiețel, Tiago. Sunt foarte activi pe rețelele sociale, iar acest lucru le-a adus o comunitate numeroasă, care îi apreciază și îi urmărește cu drag.

03 mart. 2024, 15:25
Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă: „Ar fi trecut prin ușă cu piciorul”
Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă

Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă. Comentând o probă a emisiunii pe care o moderează, când fetele trebuiau să-și vadă partenerul în pat cu o altă femeie, prezentatorul a recunoscut că Gabriela Prisăcariu nu putea lua parte la un astfel de joc.

Citește și: Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan. L-a bănuit pe Dani Oțil că a înșelat-o cu fosta asistentă de la Neatza: „S-a prins după câțiva ani”

Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă

Ba mai mult decât atât, subliniază matinalul, soția lui este geloasă și se supără pe el chiar și pentru ce visează ea noaptea.

Dani Oțil: A mea nici în joacă, nu… (nr. nu ar fi putut să nu fie geloasă). Ar fi trecut prin ușă cu piciorul. A mea nu, nici în joacă. E scorpion, ca să știți!

Florin Ristei: E geloasă?

Dani Oțil: Vai de capul meu! Bă, eu îmi pun bagajul de fotbal și deja o simt geloasă. Uneori se lălăie la fotbal și eu tot timpul le zic: băi, ajutați-mă să nu mă duc iar uscat acasă, că mă bate nevastă-mea, că o să mă întrebe unde ai fost, că nu miroși a nimic. 

Speak: Așa rău, da?

Dani Oțil: Nu e chiar așa (nr. cerând ajutor prin semne). Nevastă-mea zice: Să știi că nu m-a afectat ce am visat azi-noapte, dar am venit la tine la curs și ai acolo o panaramă de studentă, care am văzut eu cum se uita la tine. Și eu îi zic: Dar tu știi că e doar un vis? Și ea zice: Da, dar până pe la cinci mă ține (nr. supărarea).