Cu ce se ocupă în prezent Cristi din Banat, după ce a făcut furori pe internet cu piesa „Ca o apă cristalină”

Ce s-a ales de Cristi din Banat, cel care cânta melodia „Ca o apă cristalină”. Milioane de români l-au ascultat și a ajunsese senzația internetului.

19 sept. 2023, 18:08
Cu ce se ocupă în prezent Cristi din Banat, după ce a făcut furori pe internet cu piesa „Ca o apă cristalină”
Cu c e se ocupă în prezent Cristi din Banat

Ce face în prezent Cristi din Banat, interpretul melodiei „Ca o apă cristalină”, care a făcut furori printre români. Piesa a devenit virală pe rețelele sociale, iar mulți s-au amuzat copios.

Artistul a devenit cunoscut în 2015, după ce melodia sa s-a viralizat. Videoclipul a fost filmat pe o plajă din Spania și astârnit numeroase controverse din partea artiștilor de folclor și din alte genuri de muzică.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Livia, după ce s-a aflat de relația cu Spike. Fosta soție a lui Bordea nu a mai suportat criticile oamenilor

Foarte mulți s-au amuzat atunci când l-au văzut pe Cristi din Banat cântând în apă, printre petale de trandafiri. Imaginile au fost distribuite în mediul online, artistul câștigând astfel celebritatea. Brusc, bărbatul pare că s-a retras într-un con de umbră și nu a mai scos nicio piesă.

Românul trăiește în Spania de ani de zile, dar încearcă să mențină legătura cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare, având și un cont de YouTube unde publică momente din viața sa și a partenerului lui de viață, deoarece este homosexual.

Cristi din Banat locuiește alături de iubitul lui, dar și cu mama sa, și stârnește în continuare critici din partea celor care îl urmăresc. Mulți îl blamează pentru orientarea sa sexuală și consideră că aduce o pată de imagine regiunii Banatului.

Citește și: Nicuşor de la Brăila a murit la doar 42 de ani. A devenit cunoscut în toată ţara după mai multe filmări el în mediul online VIDEO

În urmă cu mai bine de un deceniu, când a ales să părăsească țara, artistul trecea printr-un moment care i-a marcat viața – moartea tatălui. Părintele lui ar fi plecat din lumea aceasta în chinuri groaznice. Tatăl era tractorist și a decedat în urma unui accident.

„Cristi a plecat din satul natal, Lovrin, în urmă cu mai bine de 10 ani. Imediat după ce tatălui lui a murit în urma unui accident la muncă. Bărbatul a murit când Cristi era un copil. Lucra ca tractorist.

A avut (tatăl lui Cristi din Banat, n.r) un accident foarte grav. A murit pe loc. Acum băiatul este cu mama lui, Sanda, în Spania. Nu prea vine pe acasă, îl vedem pe internet”, a declarat edilul din satul Lovrin, în 2014, pentru spynews.ro.