Gestul neașteptat făcut de Livia, după ce s-a aflat de relația cu Spike. Fosta soție a lui Bordea nu a mai suportat criticile oamenilor

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nu a mai suportat critica internauților, după ce a aflat cu cine se iubește, și a recurs la un gest la care nu se aștepta nimeni.

19 sept. 2023, 14:20
Gestul neașteptat făcut de Livia, după ce s-a aflat de relația cu Spike. Fosta soție a lui Bordea nu a mai suportat criticile oamenilor

Livia a ajuns să fie cunoscută de toată lumea de când a divorțat de Cătălin Bordea. Ea a decis să pună capăt relației, iar motivele exacte nu au fost dezvăluite ceea ce a generat numeroase discuții și speculații cu privire la întreaga situație.

La scurt timp după divorț, în spațiul public au apărut informații și imagini care confirmă faptul că fosta soție a comediantului se iubește cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Spike. Deși nu au recunoscut că sunt împreună, au fost surprinși în ipostaze romantice, în timp ce se sărutau.

Citește și Spike, pus la zid de fanii lui Cătălin Bordea după ce a fost surprins în momente intime cu Livia. Ce spune cântărețul: „Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”

Contactat de jurnaliști, Spike a avut o reacție care i-a adus numeroase critici pe internet. „Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut”, a spus el.

„Doar prințesele cu barbă merită să devină regine/ Faci faze nasoale față de prieteni!/ Ți-e frică că vine Bordea peste tine?/ Chiar te-ai apucat de șters comentarii? Sincer, aveam alte pretenții de la tine. Ai devenit dezamăgitor/ Cuceritorul de Prințese…”, au scris fanii săi.

Reacția lui Cătălin Bordea la pozele cu fosta soție și cel mai bun prieten

Cătălin Bordea i-a spus și el tot ce i-a venit la gură prietenului său, Spike. În timp ce comediantul a șters pe jos cu el, cântărețul a lăsat capul în pământ, vinovat.

Citește și Cătălin Bordea vrea să își pedepsească fosta soție pentru că l-a înșelat. Ce și-ar dori să se întâmple cu Livia: „Bă, doare!”

„Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc. La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate. Melodiile lui sunt inspirate din realitate. Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată. Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, este o parte din momentul lui Cătălin Bordea dedicat lui Spike, la sesiunea de roast.

Gestul făcut de Livia în plin scandal

Sătulă de numeroasele critici pe care le primește, Livia Bordea a făcut un gest disperat. Fosta soție a comediantului a vrut să fie lăsată în pace, așa că și-a închis conturile de pe rețelele sociale. Nu mai are nici Facebook, nici Instagram, iar haterii nu au unde să-i mai lase mesaje răutăcioase.