Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Ce meserie avea când a venit de la Deva în Bucureşti 

Lidia Buble, cunoscută pentru vocea sa distinctivă în industria muzicală românească, a avut un parcurs neobișnuit către cariera sa muzicală, după cum a dezvăluit într-un interviu recent. Înainte de a deveni una dintre cele mai apreciate cântărețe din țară, artista a încercat diverse domenii de activitate.

09 ian. 2024, 09:26
Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Ce meserie avea când a venit de la Deva în Bucureşti 
Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Ce meserie avea când a venit de la Deva în Bucureşti 

Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Originară din Deva, Lidia Buble a crescut într-o familie numeroasă, cu 11 copii, cinci fete şi şase băieţi. Cu o copilărie trăită într-un mediu religios, cea care avea să devină vedetă cânta în corul bisericii penticostale „Emanuel”, unde tatăl său era pastor. Deși nu muzica a fost visul său de mic copil, ci dorința de a deveni gimnastă de succes, destinul i-a rezervat altă cale.

Citeşte şi: Lidia Buble se pregătește de nuntă! Cântăreața și Horațiu Nicolau nu mai pot trăi unul fără altul: „Sunt gata, mă veți vedea în rochie de mireasă”

Când s-a mutat în București, Lidia Buble a fost nevoită să își găsească mijloace de subzistență. Astfel, a lucrat ca bonă timp de aproximativ un an și jumătate şi a avut grijă chiar și de fetițele unui cunoscut politician, Cristian Olteanu, cel care a făcut ani de zile parte din PNL, după care a trecut la PSD. Ulterior, și-a încercat norocul și în domeniul auto, ca manager de vânzări, adăugând varietate experiențelor sale de muncă.

„Nu știu dacă muzica a fost visul meu, dar este un fel de vis american trăit pe tărâm românesc. Eu am venit cu total alte gânduri în București. M-am visat o mare gimnastă, dar am dat-o în meseria de bonă, apoi am intrat în lumea auto. Am fost bonă cam un an și jumătate în București. Cumva, consider că muzica m-a căutat pe mine, chiar a insistat să mă găsească și m-a găsit. Trebuie să recunosc că abia după câteva luni de carieră mi-am dat seama că este tot ce îmi doresc să fac pentru tot restul vieții mele!”, declara Lidia Buble pentru Playtech.

Într-un interviu anterior, Lidia Buble a declarat că, deși inițial nu era sigură dacă muzica reprezenta visul ei, a descoperit că aceasta a căutat-o și a găsit-o. A recunoscut că, după câteva luni în industrie, a realizat că muzica este ceea ce își dorește să facă pentru tot restul vieții sale.

Citeşte şi: Lidia Buble, primele declaraţii despre relaţia cu Horaţiu Nicolau. Artista are 30 de ani, iar iubitul ei a trecut de 60!

Artista s-a arătat recunoscătoare pentru familia sa numeroasă și modestă, descriind sărbătorile din copilărie ca fiind ca un „colț de rai”. Lidia Buble consideră că provine dintr-o familie binecuvântată și că aceasta a fost esențială în formarea sa ca persoană.

„Suntem 5 surori și 6 frați. M-a binecuvântat Dumnezeu cu o familie așa cum nu aș fi visat vreodată. Efectiv, Sărbătorile arătau ca un colț de rai. Era foarte multă lume! Se mânca în ture, pentru că nu aveam loc cu toții la masă. Eram peste 50 de persoane în casă. Toată lumea cânta, recita poezii, se mergea la Biserică. Tatăl meu este pastor și făceam tot felul de scenete, mergeam cu colindul, dar când mergeam, imaginează-ți că mergeam într-un bloc turn și eram înșirați de la parter, până la ultimul etaj. Eram, efectiv, pe toate scările blocului. Este foarte fain să ai o așa familie! Cred că numai dacă ai binecuvântarea să te naști într-o familie atât de frumoasă, poți să știi ce înseamnă. Nici nu pot să îl numesc noroc, îmi este greu să explic în cuvinte”, a spus Lidia Buble.