Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Nimeni nu s-ar fi gândit: „E o tradiție, din stră-stră-străbunica”

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Bruneta a intrat în atenția presei odată cu participarea la emisiunea America Express. Cei doi nu au reușit să ajungă în finală, însă au fost extrem de plăcuți de telespectatori.

20 mart. 2023, 16:35
Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Nimeni nu s-ar fi gândit: „E o tradiție, din stră-stră-străbunica”
Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya. Dacă pe artist îl știe o țară întreagă, partenera lui este mai puțin cunoscută de public. De-a lungul timpului, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, astfel nu activează în aceeași zonă precum soțul ei.

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya

Soția rapperului face bani dintr-o afacere care a pornit din pasiune și anume vinde obiecte vestimentare croșetate. A început să facă costume de baie, apoi a continuat cu rochii și pantaloni. Puya și Melinda au purtat câteva dintre creațiile ei în emisiunea America Express. Și mama artistului croșetează, astfel că a ajutat-o de multe ori pe nora sa cu comenzile. Momentan, Melinda are doar magazin online și speră ca într-o zi să își deschidă și un magazin fizic.

La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-străbunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva de croșetat. Mereu m-a pasionat.

Ele sunt piese unice. 3 zile durează să fac un costum de baie. Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a explicat Melinda, la Xtra Night Show.

Citește și: Puya, atacat în plină stradă, la America Express: „Mi-a dat o palmă pe umăr!” VIDEO

Câte operații estetice are Melinda

Soția artistului a fost surpriza acestui sezon și i-a surprins plăcut pe toți cei care au urmărit emisiunea prin felul ei de a fi. Melinda s-a dovedit o femeie puternică care știe cum să îl motiveze pe soțul ei. Astfel, cei doi nu s-au plâns niciodată și au luptat la fiecare probă.

Însă, cuplul a fost eliminat când se afla la un pas de semifinală. Cei doi nu regretă că au participat la emisiune, chiar dacă și-ar fi dorit să se întoarcă acasă la fetițe cu multe amulete și premiul cel mare, însă și-au dat seama că alte lucruri sunt mai importante.

Imediat ce au ajuns acasă, Melinda a realizat că a strâns o întreagă comunitate de fani. Aceasta a răspuns la curiozitățile celor care o apreciază, inclusiv la cele mai îndrăznețe. Recent, urmăritorii săi au vrut să știe dacă aceasta a apelat la implant mamar.

La fel ca și în emisiune, soția lui Puya a fost extrem de sinceră și nu s-a ascuns. Ea a recunoscut că a apelat la această intervenție în urmă cu ceva timp și că este foarte mândră de alegerea făcută. Bruneta și-a dorit silicoane pentru a se simți mai bine în propriul corp, în niciun caz din cauza presiunii sociale.