Puya, atacat în plină stradă, la America Express: „Mi-a dat o palmă pe umăr!” VIDEO

Puya a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce participa la America Express. Cântărețul fost atacat în plină stradă de un bărbat care a încercat să îl jefuiască.

09 mart. 2023, 10:43
Puya, atacat în plină stradă, la America Express: „Mi-a dat o palmă pe umăr!” VIDEO

În ediția de miercuri, 8 martie, concurenții de la America Express s-au mai despărțit de o echipă. Din păcate, Puya și Melinda au părăsit competiția de pe Drumul Aurului, iar în concurs au mai rămas doar patru echipe.

Citiți și: Andreea Antonescu, în același pat cu Puya, la America Express: „Moare Melinda! O să te bântuie!”

Puya și soția sa au părăsit competiția, în aplauzele colegilor.

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a spus prezentatoarea America Express.

Puya, la un pas de a fi jefuit de un motociclist

Cântărețul a avut parte de un incident în timp ce făcea autostopul cu Melinda. Puya a fost atacat de un bărbat care se afla pe scuter. Bărbatul a întins mâna spre cântăreț și l-a lovit cu putere pe umăr.

„Mi-a dat o palmă pe umăr. Mi-am dat seama că a vrut să-mi fure lanțul de la gât, că nu-ți dă nimeni o palmă, nu te bate pe umăr. Eram la jumătatea trotuarului. A făcut un efort foarte mare, a întins mâna după mine”,  a spus Puya speriat.

„Te-a lovit?”, a mai întrebat Melinda, vizibil speriată. „Nu, dar stai așa! Scoate lanțul, că rămân fără el. Bagă-l în buzunar și apoi căutăn mașini”, a mai spus artistul.

Puya a avut și un mesaj pentru cel care a încercat să-l jefuiască: „Nu a fost ziua ta norocoasă, prietene!”.

Citiți și: Puya și Melinda, experienţă şocantă la America Express. Au fost cazaţi la un şaman care practica ritualuri cu sfinţi: „E ca atunci când simți că urmează să se întâmple ceva și chiar se întâmplă. Avea gândurile încurcate”