Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Revenire spectaculoasă: unde o pot urmări fanii

Octavia Geamănu a trecut printr-o perioadă tulbure în ultimele luni, după ce a fost concediată de la Antena 1, dar vedeta a decis să-şi caute dreptatea în instanţă. Între timp, fosta prezentatoare TV a demarat un proiect online, mai precis un podcast pe YouTube.

05 mai 2023, 09:54
Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Revenire spectaculoasă: unde o pot urmări fanii
Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Revenire speczaculoasă: unde o pot urmării fani

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu după ce a fost dată afară de la Antena 1. Vedeta le-a transmis fanilor că o pot urmări în continare deoarece și-a găsit deja o nouă ocupație: și-a făcut propriul podcast.

„A venit foarte firesc acest podcast. Obișnuiam deja de câțiva ani să scriu mai mult pe Facebook și să postez diverse clipuri în care îmi lăsam gândurile să ajungă la cât mai mulți oameni care să rezoneze cu mine. Iar după ce am încheiat în acel mod oribil contractul cu Antena 1 (procesul continuă, desigur), am început să postez și mai mult despre orice îmi trece prin minte, căci nu mă mai reține niciun act adițional”, a declarat Octavia Geamănu pentru Click!.

Citeşte şi: Octavia Geamănu, dezvăluiri incendiare, la opt ani de la căsătorie: ”Nu m-a văzut niciodată în trening sau cu părul nespălat”

Între timp, vedeta s-a apucat să scrie și o carte: „Începusem să scriu din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac. Cartea se numește „Gânduri bune”, căci fix asta conține. Dar, revenind la podcast… De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol. Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la YouTube a fost doar un pas”, a mai adăugat Octavia Geamănu.

Citeşte şi: Octavia Geamănu a dat din casă. Cum procedează cu educația copilului? „Eu sunt polițistul rău, unul trebuie să fie”

Despre revenirea în televiziune, Octavia Geamănu susţine că nu are în plan, momentan, acest lucru. „Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast îmi ocupă mare parte din timpul. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, a încheiat Octavia Geamănu.