Octavia Geamănu a dat din casă. Cum procedează cu educația copilului? „Eu sunt polițistul rău, unul trebuie să fie”

În 2023 ideea de „parenting” este deja extrem de răspândită, chiar și în România, iar părerile sunt extrem de împărțite. Octavia Geamănu a povestit care este, din punctul ei de vedere, varianta ideală: „Trebuie să știe copilul de limite, de nu există, nu se poate, nu ai voie.”

25 ian. 2023, 10:07
Octavia Geamănu a dat din casă. Cum procedează cu educația copilului? „Eu sunt polițistul rău, unul trebuie să fie”
Cu cine seamănă Andrei? Octavia: „Nu are absolut nimic de la mine.”

Îndrăgita prezentatoare TV, Octavia Geamănu, trăiește o poveste de dragoste cu șoțul ei, Marian Ionescu. Aceștia s-au căsătorit civil în urmă cu 7 ani, iar la 5 ani de la „primul DA”, au hotărât să își promită iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Din iubirea celor doi s-a născut un băiețel, Andrei, care în prezent are 6 anișori. Cum își educă cei doi copilul și care sunt principiile care stau la baza tipului de „parenting” pe care Octavia îl urmează? Într-un interviu recent, aceasta a dat din casă și a vorbit cât se poate de deschis despre viața de familie și despre cum se împart sarcinile în cuplul lor.

Citește și: Octavia Geamănu, anunţ pe Facebook: „Unde e dreapta masură?”

Aceasta povestea că în familia lor soțul este cel care este mai permisiv și mai înțelegător, ceea ce o obligă pe ea să devină „polițistul rău”. Prezentatoarea explica, de asemnea, că este de părere că un copil trebui să știe că există și limite care îi sunt impuse și că uneori trebuie să accepte și un „nu”.

„Vezi că „mâța blândă zgârie rău’. Nu știi tu, dar în mine e un vulcan. Să știi că sunt mai severă așa. Unul trebuie să fie. Eu sunt polițistul rău. Soțul are răbdare infinită, iubire maximă, e tatăl minunat încât mă pune în situația să fiu mama rea. Unul trebuie să fie. Trebuie să știe copilul de limite, de nu există, nu se poate, nu ai voie. Toate acestea ies din gura mea. Deci eu sunt cu „NU’, a povestit amuzată Octavia Geamănu pentru EGO.ro.

Cu cine seamănă Andrei? Octavia: „Nu are absolut nimic de la mine.”

Octavia Geamănu a mai adăugat că lui Andrei nu îi place să apară în fața camerelor de filmat, motiv pentru care a încercat să îl țină departe de lumina reflectoarelor.

„Lui nu îi place să apară în fața camerei. Când vreau să-i fac o poză mă ceartă și îmi zice să nu-l mai filmez, să nu-i mai fac poze. Exclus’, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, Octavia a dezvăluit faptul că în perioada în care era însărcinată și-a dorit foarte mult ca fiul ei să semene cu Marian, lucru care s-a și întâmplat.

„Nu are absolut nimic de la mine. Forma unghiei, ceva, Marian zice că e așa gingaș ca mine. Ce înseamnă asta? La caracter însă a luat ceva de la tot neamul. De la tata, de la sora mea, de la tatăl lui Marian, spune Marian căci eu nu l-am cunoscut, de la Marian nu mai zic. De la mine aștept să văd’, a încheiat Octavia.

Citește și: Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator: „Stau într-o zonă de relaxare a redacţiei”Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator: „Stau într-o zonă de relaxare a redacţiei”