Cu ce se ocupă părinții concurentului de la „Survivor România”! Emil Rengle, declarații emoționante despre familie! “Condiţiile noastre de trai nu au fost excelente”

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă părinții lui Emil Renghe, Faimosul de la “Survivor România”. Coregraful a făcut dezvăluiri emoționante despre familie.

21 feb. 2022, 12:37
Cu ce se ocupă părinții concurentului de la „Survivor România”! Emil Rengle, declarații emoționante despre familie! “Condiţiile noastre de trai nu au fost excelente”

La scurt timp după ce a câștigat marele premiu al emisiunii “Românii au talent”, Emil Rengle a făcut mărturisiri emoționante despre părinții lui. La vremea respectivă, coregraful susținea că vrea să le ofere un trai mai bun familie sale și a dezvăluit că provine dintr-o familie modestă.Acesta a afirmat că tatăl său este taximetrist, iar mama casnică.

CITEȘTE ȘI: Emil Rengle de la Survivor România, dezvăluiri din copilărie: „M-au dus la spitalul de nebuni”

„Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea. Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, mărturisea Emil Rengle, în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE ȘI: Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022: „Asta mă face mai bărbat decât voi”

A muncit de mic!

Aveam 15 sau 16 ani când m-am angajat prima dată. Puteai să te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experiență mișto, să zic așa, că a trebuit să trec prin toate fazele. Prima oară când m-au angajat eram pe sală, adică ștergeam pe jos și ștergeam mesele și adunam tăvile, apoi, am intrat în bucătărie, unde puneam efectiv burgerul să se prăjească și cartofii, iar după aceea, am ajuns la casierie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce îmi plăcea și eram cel mai fericit”, a mai mărturisit concurentul de la ”Survivor România”.