Cu ce se ocupă și cât încasează Mihai Mitoșeru după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Activitatea care îi aduce o mie de euro pentru o singură zi

Mihai Mitoșeru nu se lasă bătut. După ce a fost lăsat fără emisiunea "Se strigă darul" de la Kanal D, s-a reorientat și își câștigă existența din banii făcuți la evenimente, tot ca prezentator.

28 nov. 2022, 11:41
Cu ce se ocupă și cât încasează Mihai Mitoșeru după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Activitatea care îi aduce o mie de euro pentru o singură zi

Mihai Mitoșeru a reușit să se remarce în televiziune prin numeroasele emisiuni pe care le-a prezentat. Recent a primit o lovitură uriașă din partea șefilor de la Kanal D, după ce s-a decis ca emisiunea „Se strigă darul” să fie suspendată. Prezentatorul a rămas pe tușă, dar nu pentru mult timp.

Mitoșeru a găsit soluții imediat. În timp ce, pe de o parte așteaptă un nou proiect de televiziune care să-l readucă pe micul ecran, pe de altă parte și-a găsit o altă activitate care să-i asigure traiul. Astfel, el e cel care va prezenta Revelionul la un ballroom de la Săbăreni, localitate aflată la 20 de kilometri de București. E locul unde în fiecare an cântă nume cunoscute din lumea muzicii și pe care îl frecventează persoane cu un anumit statut social, inclusiv oameni de afaceri.

Citește și Mihai Mitoşeru, dezvăluiri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale: „M-am întrebat de ce nu m-a luat Dumnezeu şi pe mine”

De-a lungul timpului, acolo au cântat Adrian Minune, Sanfira, Alex Botea, ”Rechinii” sau Taraful Doina Munteniei și mulți alții. Mihai Mitoșeru, în calitate de prezentator, ar primi pentru a prezenta noaptea de Revelion aproximativ 1.000 de euro. În mod normal, remunerația este de 500 de euro, dar fiind vorba de o persoană atât de cunoscută, suma a crescut considerabil.

Citește și Mihai Mitoșeru, dezvăluiri emoționante la trei ani de la divorțul de fosta soție, Noemi: ”Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva”

Mihai Mitoșeru, despre omul care l-a învățat cele mai multe lucruri în televiziune

Mihai Mitoșeru a făcut echipă o perioadă de timp cu Teo Trandafir. Cei doi se cunosc de 25 de ani, iar după plecarea lui Bursucu de la Teo Show, acesta s-a alăturat prezentatoarei. A fost o perioadă în care a învățat foarte multe lucruri.

„Începusem Tele Euro Bingo Show – Zi-le Domnu Geo! – și, la un moment dat, trebuia să mă duc dimineața să dau cartoane la emisiunea ei, dădeam premii și să-mi promovez emisiunea mea și așa ne-am cunoscut, după care am fost împreună o viață. Am învățat foarte multe. Eu am făcut școala de televiziune cu Teo, fără să îmi dau seama că am făcut-o și fără să îi dau bani! I-am mulțumit tot timpul și o să-i mulțumesc toată viața mea. Important e ca om. E la fel ca mine”, a spus el.

Mitoșeru a dezvăluit că o apreciază foarte mult pe Teo și o consideră unul dintre cei mai buni oameni de televiziune. „După părerea mea și nu sunt subiectiv, e cea mai bună femeie din televiziune, de departe și poate să facă orice”, a mai afirmat el.