Viviana Sposub și George Burcea au strălucit pe covorul roșu. Cum au apărut cei doi la premiera serialului „Wednesday” lansat pe Netflix

Viviana Sposub și-a trăit marele vis de a ajunge în America. Datorită iubitului ei, actorul George Burcea, prezentatoarea tv a ajuns pe covorul roșu din Los Angeles.

23 nov. 2022, 17:43

Viviana Sposub și George Burcea au fost prezenți la premiera serialului în care joacă actorul, „Wednesday”. Cei doi au strălucit pe covorul roșu și au atras toate privirile. Bruneta a purtat o rochie neagră lungă, accesorizată cu o pereche de mănuși lungi care au dat o notă de eleganță ținutei.

Pentru George Burcea este, probabil, cea mai bună perioadă pe plan profesional. Joacă rolul lui Lurch din Familia Addams și face parte din distribuția serialului „Wednesday” lansat pe Netflix alături de Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Christina Ricci.

„Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! De astăzi îl puteți urmări pe George Burcea în rolul lui Lurch pe Netflix!”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Citește și Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns la Los Angeles. Cum s-a acomodat vedeta la viaţa din America

Cu doar câteva săptămâni înainte de premiera serialului, și George Burcea vorbea online despre experiența trăită în cadrul acestui proiect.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Citește și Viviana Sposub şi-a dat demisia de la Kanal D. Care este motivul pentru care a renunţat la postul TV