George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. I-a gătit o reţetă delicioasă

George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi în ciuda obstacolelor care apar, relaţia lor devine tot mai puternică. Vedeta este ataşată şi le iubeşte foarte mult şi pe fetiţele iubitului său.

15 oct. 2022, 10:03
George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. I-a gătit o reţetă delicioasă
George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub

George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub. Pe lângă calităţile actoriceşti pe care le ştie toată lumea, fostul soţ al Andreei Bălan este şi un bucătar desăvârşit. Ori de câte ori are timp liber, intră la bucătărie şi face reţete delicioase pentru iubita lui, dar şi pentru fetiţe, atunci când sunt la el.

Citeşte şi: George Burcea, dat în judecată de Andreea Bălan. Ce reclamă artista şi ce pedeapsă riscă fostul ei soţ

George Burcea o răsfaţă pe Viviana Sposub

Viviana Sposub s-a lăudat în mediul online cu calitățile pe care le are iubitul ei și cu delicatesele culinare care ies din mâinile lui. De data aceasta, George Burcea a dorit să-și surprindă partenera cu un preparat ceva mai tradițional, a a preparat o cremă de mujdei unică, pe bază de roșii coapte, pe care a asezonat-o cu un pește prăjit.

Însă nu orice pește, ci un caras,  trecut mai întâi printr-un pat de mălai și făină albă, pentru a-și forma o crustă delicioasă.

George şi Viviana și-au exprimat dorința și de a păși oficial în fața altarului, însă fosta prezentatoare de matinal spunea recent faptul că partenerul ei trebuie mai întâi să își rezolve toate problemele care încă au rămas aprinse din căsnicia anterioară.

George Burcea i-a sărbătorit ziua de naştere a fiicei sale, Ella

Actorul a pregătit o petrecere cu ocazia aniversării sale și s-a costumat într-un personaj dintr-un desen animat, în Olaf.

Micuţele s-au distrat foarte tare, iar George Burcea a împărtășit cu urmăritorii lui din mediul online imagini de la ziua de naștere a fiicei sale Ella Maya. Pe lângă personajul în care s-a costumat, actorul, alături de iubita lui, Viviana, au pregătit un tort cu figurine din desene animate.

O surpriză dulce pentru prințesa mea iubită! 6 ani de Lăptic🍼 Ella Maya, la mulți ani! Te iubesc! Vă iubesc! ♥️”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare.