Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete privind preţurile de la restaurantul său: „Nu-mi place treaba asta”

Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete privind preţurile de la restaurantul său. Actorul a povestit un moment extrem de amuzant după ce a mâncat şi a băut la localul pe care îl deţine prezentatorul. Acesta a explicat că a rămas uimit în momentul în care a venit nota de plată, exagerând foarte mult prețul.

26 iun. 2022, 16:24
Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete privind preţurile de la restaurantul său: „Nu-mi place treaba asta”
Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete

Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete.Comediantul a povestit experiența ca număr artistic, iar la scurt timp mai multe persoane au început să considere restaurantul prezentatorului de la Antena 1 ca fiind unul foarte scump.

Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită.

Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a declarat Mihai Bobonete.

Citeşte şi: Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”

Dani Oţil, deranjat de afirmaţiile lui Bobonete

Ospătarul de la restaurantul lui Dani Oțil s-a dus la prezentator și i-a spus faptul că trebuie să facă postări cu privire la incident, deoarece oamenii vor considera că prețurile sunt exagerate și nu vor înțelege că totul a fost un scenariu nostim.

Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospatarul nostru la mine si a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine.

Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…)

Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta, a povestit Dani Oțil.