Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșit: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”

Zvonurile spun că epoca „Bravo, ai stil” s-a încheiat și că ultimul sezon, care a avut finala recent, a fost chiar cel din urmă al acestei emisiuni. În acest context, toată lumea se întrebă ce va face Ilinca Vandici, acum că emisiunea ei ar fi fost scoasă din grilă.

03 oct. 2023, 15:13
Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșit: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”
Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșt: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai celebre și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. De-a lungul timpului, vedeta de la Kanal D a reușit să atragă atenția publicului, datorită atât farmecului personal, cât și autenticității de care a dat dovadă pe platourile de filmare. Cu toate că sezonul opt al emisiunii „Bravo, Ai Stil” a ajuns la final în această toamnă, Ilinca Vandici rămâne în continuare în centrul atenției.

Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Situația viitoare a emisiunii de modă nu este cunoscută în prezent, dar prezentatoarea Ilinca Vandici continuă să fie activă în industria media. Aceasta se implică serios în gestionarea propriului ei podcast, pe care îl are de ceva timp și în cadrul căruia a avut o serie de invitați de prestigiu.

În special, în cadrul podcastului „Te ascult”, Ilinca Vandici a avut onoarea să aibă ca invitați personalități precum Theo Rose, Cătălin Botezatu, Dorian Popa, Larisa Iordache, Denise Rifai, Ioana Dichiseanu, Narcisa Suciu sau Andreea Marin. Podcastul a fost lansat acum un an, marcând o nouă etapă în cariera prezentatoarei TV, așa cum a dezvăluit aceasta pe platformele de socializare.

Prima invitată la podcast a fost chiar Andreea Marin, la momentul acela.

„Dragilor, de astăzi începem împreună o nouă etapă, un nou drum al cunoașterii alături de femei puternice, remarcabile, care au reușit să învingă greutățile cu care s-au confruntat și au ajuns femeia de astăzi, pe care cu toții o admirăm! Eu sunt aici să ascult și să învăț din experiențele lor de viață, alături de voi! Invitata de azi mi-a marcat copilăria, este una dintre cele mai longevive persoane de televiziune, pe care o urmăream cu drag de pe vremea când nu știam nimic despre acest domeniu, sau că voi lucra în el, ea este Andreea Marin, o femeie pe care o admir tare mult!”, a anunțat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ales să meargă pe drumuri separate, după 6 ani. Vedeta postului Kanal D a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales de dragul fiului lor, Zian.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit unica.ro.

Citește și: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”


Calendar 2024
Calendar 2024