Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri cum că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, însă s-a dovedit că nu erau deloc adevărate.

02 feb. 2024, 18:31
Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

La scurt timp după apariția zvonurilor privind despărțirea dintre cei doi, Florin Ristei a apărut în compania unei cunoscute vedete. Imaginea a atras atenția tuturor, inclusiv Răzvan Simion și Speak.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost recent subiectul unor zvonuri legate de o posibilă despărțire, dar niciunul nu a confirmat. Fanii au ajuns la această concluzie după ce au văzut că Naomi a șters toate fotografiile cu artistul de pe rețelele sociale, iar cei doi nu au mai apărut împreună în public.

Citește și Nelu Cortea, dezvăluiri cutremurătoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „Mergem mai departe. El e un luptător. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”

Totuși, Florin Ristei a continuat să fie activ în mediul online și să meargă și la evenimente, semn că în viața lui nu au apărut schimbări majore. Recent, artistul a fost surprins în companie unei celebrități din SUA, iar acest lucru a stârnit o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

Ristei a postat o fotografie în care apare cu Cory Henry, un organist, pianist, muzician gospel și producător american de jazz. „Mamaa”, a fost comentariul lăsat de Răzvan Simion.”Bravo Florin”, i-a scris Speak. Admiratorii lui Florin Ristei s-au bucurat să-l vadă așa de fericit. „Habar nu am cine e nenea, dar îs fericit că ești fericit, have fun”, a comentat unul dintre fani la cea mai recentă postare a artistului.

Artistul a fost întrebat detalii despre motivul pentru care Naomi a șters toate pozele cu el de pe internet, dar el a refuzat să abordeze acest subiect.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!.

Și Naomi Hedman a atras atenția tuturor prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apărea cu un alt artist, Remi Black. Nu se știe până acum care e natura relației lor.

Citește și Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”