Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri cum că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, însă s-a dovedit că nu erau deloc adevărate.
Alina Costache
02 feb. 2024, 18:31
Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman.

La scurt timp după apariția zvonurilor privind despărțirea dintre cei doi, Florin Ristei a apărut în compania unei cunoscute vedete. Imaginea a atras atenția tuturor, inclusiv Răzvan Simion și Speak.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost recent subiectul unor zvonuri legate de o posibilă despărțire, dar niciunul nu a confirmat. Fanii au ajuns la această concluzie după ce au văzut că Naomi a șters toate fotografiile cu artistul de pe rețelele sociale, iar cei doi nu au mai apărut împreună în public.

Citește și Nelu Cortea, dezvăluiri cutremurătoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „Mergem mai departe. El e un luptător. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”

Totuși, Florin Ristei a continuat să fie activ în mediul online și să meargă și la evenimente, semn că în viața lui nu au apărut schimbări majore. Recent, artistul a fost surprins în companie unei celebrități din SUA, iar acest lucru a stârnit o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

Ristei a postat o fotografie în care apare cu Cory Henry, un organist, pianist, muzician gospel și producător american de jazz. „Mamaa”, a fost comentariul lăsat de Răzvan Simion.”Bravo Florin”, i-a scris Speak. Admiratorii lui Florin Ristei s-au bucurat să-l vadă așa de fericit. „Habar nu am cine e nenea, dar îs fericit că ești fericit, have fun”, a comentat unul dintre fani la cea mai recentă postare a artistului.

Artistul a fost întrebat detalii despre motivul pentru care Naomi a șters toate pozele cu el de pe internet, dar el a refuzat să abordeze acest subiect.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!.

Și Naomi Hedman a atras atenția tuturor prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apărea cu un alt artist, Remi Black. Nu se știe până acum care e natura relației lor.

Citește și Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'