Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman. „Mamă! Bravo, Florin!”

În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri cum că Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit, însă s-a dovedit că nu erau deloc adevărate.
Alina Costache
02 feb. 2024, 18:31
Cu ce vedetă a fost surprins Florin Ristei după zvonurile privind despărțirea de Naomi Hedman.

La scurt timp după apariția zvonurilor privind despărțirea dintre cei doi, Florin Ristei a apărut în compania unei cunoscute vedete. Imaginea a atras atenția tuturor, inclusiv Răzvan Simion și Speak.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost recent subiectul unor zvonuri legate de o posibilă despărțire, dar niciunul nu a confirmat. Fanii au ajuns la această concluzie după ce au văzut că Naomi a șters toate fotografiile cu artistul de pe rețelele sociale, iar cei doi nu au mai apărut împreună în public.

Citește și Nelu Cortea, dezvăluiri cutremurătoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „Mergem mai departe. El e un luptător. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”

Totuși, Florin Ristei a continuat să fie activ în mediul online și să meargă și la evenimente, semn că în viața lui nu au apărut schimbări majore. Recent, artistul a fost surprins în companie unei celebrități din SUA, iar acest lucru a stârnit o mulțime de reacții din partea urmăritorilor.

Ristei a postat o fotografie în care apare cu Cory Henry, un organist, pianist, muzician gospel și producător american de jazz. „Mamaa”, a fost comentariul lăsat de Răzvan Simion.”Bravo Florin”, i-a scris Speak. Admiratorii lui Florin Ristei s-au bucurat să-l vadă așa de fericit. „Habar nu am cine e nenea, dar îs fericit că ești fericit, have fun”, a comentat unul dintre fani la cea mai recentă postare a artistului.

Artistul a fost întrebat detalii despre motivul pentru care Naomi a șters toate pozele cu el de pe internet, dar el a refuzat să abordeze acest subiect.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!.

Și Naomi Hedman a atras atenția tuturor prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apărea cu un alt artist, Remi Black. Nu se știe până acum care e natura relației lor.

Citește și Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!