Nelu Cortea, dezvăluiri cutremurătoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „Mergem mai departe. El e un luptător. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”

Nelu Cortea îi e ca un frate lui Cătălin Bordea, iar acum îi e alături într-unul dintre cele mai grele momente din viața lui. Actorul a trecut printr-un divorț greu și zilele trecute și-a pierdut mama pentru totdeauna.

02 feb. 2024, 17:05
Nelu Cortea, dezvăluiri cutremurătoare după moartea mamei lui Cătălin Bordea: „Mergem mai departe. El e un luptător. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”

Cătălin Bordea trece prin momente foarte dificile, însă are parte de sprijin din partea persoanelor apropiate. Nelu Cortea e unul dintre prietenii care nu l-au lăsat la greu, ba chiar i-a oferit un umăr pe care să plângă și i-a fost alături.

Nelu Cortea a mărturisit că îl știa foarte bine pe Cătălin Bordea de ani de zile, dar în urma participării la America Express au devenit și mai apropiați. Comediantul l-a descris pe prietenul său fiind un luptător, care poate trece peste orice, și e convins să va reuși să depășească momentul acesta dificil.

Citește și Ozana Barabancea șterge pe jos cu noua generație din muzica românească: ”În ziua de azi muzica aceasta minimizează importanța vocii umane”

„Experiența de la America Express ne-a consolidat prietenia și mai tare. Noi oricum ne știam de vreo șapte ani. Ne-a întărit prietenia. Suntem ca frații acuma, sincer… ”, a spus Nelu Cortea despre prietenia cu Bordea.

Nelu Cortea a mai spus că prietenul lui merge la toate evenimentele cu zâmbetul pe buze, în ciuda evenimentelor triste prin care a trecut. Mama lui Bordea a murit la 55 de ani, după o luptă grea cu cancerul.

„Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el. Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător. O să treacă și peste asta. Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”, a declarat Nelu Cortea, pentru FANATIK.

Citește și Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug

Bordea a vorbit despre starea dificilă a mamei sale cu mai mulți ani în urmă.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat.

Azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa. E ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă. Am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul. Aia bună e că acum semănăm leit»”, spunea acum ceva timp Cătălin Bordea despre mama lui.