Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV. Și producătorul Leo Badea, la aceeași publicație

Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV. Pro Arena a decis să scoată din grila de programe emisiunea moderată de Ioana Cosma și Mihai Mironică, jurnaliști angajați ani buni la postul din Pache Protopopescu.

27 feb. 2023, 12:28
Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV. Și producătorul Leo Badea, la aceeași publicație
Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV.

Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV. Întreaga echipă care se ocupa de emisiune (moderatori şi producători) a fost concediată în ianuarie. Ioanei Cosma i s-a propus să rămână editor la jurnal, dar a refuzat.

Mihai Mironică a trecut la publicaţia online ProSport, pentru o emisiune online. Jurnalistul va fi gazda ProSport Live, talk-show-ul difuzat online de publicaţia din grupul Gândul.

Cu cine a semnat Ioana Cosma, după ce a fost dată afară de la Pro TV

Jurnalista Ioana Cosma a semnat cu Fanatik. Jurnalista va realiza emisiuni online la publicaţia sportivă fondată de Horia Ivanovici, potrivit Fanatik.ro. Și producătorul Leo Badea merge tot la aceeași publicație.

Ioana Cosma va fi, de la 1 martie, moderator al producţiei Fanatik Superliga, talk-show sportiv difuzat pe mai multe platforme online în timpul săptămânii, de la 10.30.

Luni, marţi şi vineri, Fantik Superliga este moderată de Horia Ivanovici. În noua formulă, miercuri şi joi emisiunea o va avea în studio şi pe Ioana Cosma, alături de Ivanovici. Leo Badea va fi producătorul emisiunii online.

Citește și: Ioana Cosma, desfiinţată de Radu Banciu, va fi colegă cu acesta în trustul Prima: „Transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii”. Cine a dat-o afară pe Ioana Cosma de la Pro TV

Ioana Cosma, atac devastator în miez de noapte la adresa şefilor din trustul Pro

Aș vrea să scriu, dar nu știu exact ce să aștern pe hârtie. Pro TV m-a definit ca om, neînfricat, cu argumente, mi-a zis gandește liber! Eram liberă azi și politically correct mâine. Mi-am pierdut busola, dar până la final am ținut jurnalismul sus, m-am implicat când am crezut că, neinformați, oamenii au greșit. Urcușuri și coborâșuri au fost, am greșit, am învățat, dar nu am tolerat. 

Sunt oameni minunați acolo, unii au sădit și au crescut, alții au pus doar lăstari, dar sunt plămădiți din același aluat. Pro Tv înseamnă oameni talentați, oameni dedicați. Protv înseamnă oameni buni. Atât! Pro TV însă nu înseamnă oameni care sapă la fundație, înseamnă doar cei care pun mâna la construcție!”, a scris Ioana Cosma, postarea fiind însoțită de hashtaguri precum #sclaviinumor #sclaviisunteterni, cu trimitere directă la cei pe care îi consideră responsabili de concedierea ei. Ulterior, hashtagurile au fost şterse!