Ioana Cosma, prima reacţie publică după ce a fost dată afară din trustul Pro. „Ne gândim, analizăm și acționăm”

Ioana Cosma, 48 de ani, a avut o primă reacție publică după ce a fost anunţată că emisiunea "Ora exactă în Sport", pe care o prezenta la Pro Arena, va fi scoasă din grilă. Prezentatoarea nu va mai continua la respectivul post TV.

25 ian. 2023, 08:38
Ioana Cosma, prima reacţie publică după ce a fost dată afară din trustul Pro. „Ne gândim, analizăm și acționăm”
Ioana Cosma, prima reacţie publică după ce a fost dată afară din trustul Pro. "Ne gândim, analizăm și acționăm"

Ioana Cosma, prima reacţie publică după ce a fost dată afară din trustul Pro. Jurnalista, una dintre cele mai cunoscute în presa de sport de la noi în ultimele două decenii, a avut o reacție enigmatică în ceea ce privește viitorul său. „Ne gândim, analizăm și acționăm! Cam asa face și CFR Cluj. Avem un nou lider, dar posibil să avem aceeași campioană”, a scris Ioana Cosma pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO

Îngtrebată de fanii săi virtuali ce are de gând în continuare şi dacă a primit vreo ofertă, Ioana Cosma a răspuns: „Nu am discutat cu nimeni încă!”. Când unul dintre urmărtori a contestat hotărârea luată de trust, prezentatoarea TV s-a rezumat la a spune că „e o decizie a companiei, nu e nicio dramă”.

Citeşte şi: Mihai Mironică și Ioana Cosma, ridiculizați de Radu Banciu, după demiterile de la PRO: „Nu-i înghite nimeni! / Proastă, modestă, fără anvergură!” VIDEO

Ioana Cosma are o experiență în presă de peste 25 de ani. A fost fost reporter, realizatoare de emisiuni sportive, iar în mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la fotbal feminin. Apoi, în octombrie 2019, s-a aflat la microfon tot la o partidă de fotbal feminin, România – Belgia 0-1, iar în noiembrie 2019 la România – Lituania 3-0, ambele din preliminariile CE. A comentat și trei meciuri de la Euro 2021, Ungaria – Portugalia, Ungaria – Franța, Germania – Ungaria.