Cu cine s-a iubit Maria Ciobanu. Adevărul din spatele relaţiei cu soţul celei mai bune prietene, Ileana Sărăroiu

Ciocârlia muzicii populare româneşti a iubit cu pasiune. Şi muzica populară, şi pe bărbaţii din viaţa ei. Au fost patru la număr, dar doar primilor trei le-a dăruit copii. Poate cea mai controversată relaţie a fost cea cu Mircea Câmpeanu, fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, buna ei prietenă.

19 aug. 2023, 09:30
Cu cine s-a iubit Maria Ciobanu. Adevărul din spatele relaţiei cu soţul celei mai bune prietene, Ileana Sărăroiu

Cu cine s-a iubit Maria Ciobanu. Îndrăgita artistă gorjeancă este căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanţă.

Adevărul din spatele relaţiei cu soţul celei mai bune prietene, Ileana Sărăroiu

Mult timp, gurile rele au speculat faptul că relaţia lor ar fi început încă de pe vremea în care Mircea Câmpeanu era încă soţul Ilenei Sărăroiu. Acest lucru a fost, însă, negat cu vehemenţă de „Ciocârlia muzicii populare”.

Nimic n-a fost adevărat. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu! şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, declara, într-un interviu mai vechi, Maria Ciobanu.

Citeste si Maria Ciobanu, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare tragedie din viaţa ei. „Nu a apucat să mă asculte la radio”

Cu cine s-a iubit Maria Ciobanu

Înainte de a se căsători cu Mircea Câmpeanu, Maria Ciobanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ion Dolănescu. Pe cât a fost de intensă dragostea lor, pe atât a fost de năbădăioasă. Relaţia lor s-a încheiat brusc şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu, în anul 2004.

Momentul împăcării nu a fost trecut cu vederea, ci a fost marcat cum se cuvine, printr-un spectacol la Sala Palatului, unde fanii lor i-au revăzut împreună după ani de zile.

Maria Ciobanu are trei copii: pe Ionuţ Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, pe Leontina Văduva, soprană, pe care a avut-o cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist, şi pe Camelia Diaconu, cântăreață, fiica lui Florea Burnea, membru al Ansamblului Ciocârlia.

Citeste si Vestea momentului despre Maria Ciobanu. Dezvăluiri din viața ciocârliei muzicii populare românești