Cu cine se iubeşte vloggeriţa Ioana Chişiu, după ce a divorţat de tatăl fetiţelor. S-au cunoscut la o şedinţă foto

Ioana Chişiu părea să aibă familia perfectă, un soţ de care era îndrăgostită încă de pe vremea liceului, cu care are două fetiţe gemene. Însă, nu totul era roz în relaţia lor şi la începutul acestui an, se anunţa un divorţ răsunător în showbiz.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 04:59

La doar câteva luni după ce s-a despărţit definitiv de Nick, sexy-vloggerița s-ar fi îndrăgostit de un tânăr fotograf. David este tânărul ce a făcut-o pe Ioana să simtă din nou fiorii dragostei. Potrivit Cancan.ro, cei doi s-au cunoscut la o ședință foto, acolo unde se pare că a fost dragoste la prima vedere. Cei doi ar fi atât de îndrăgostiţi, încât vor să îşi petreacă restul vieţii împreună. Blondina ar fi primit şi inelul de logodnă, însă nu se ştie dacă va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Citeşte şi: O vloggeriţă celebră, răpusă de cancer după ce anunţase că o dietă vegetariană i-a salvat viaţa

Ioana Chişiu a divorţat după aproape zece ani de căsnicie

Carmen Ioana Chişiu este una dintre cele mai apreciate vloggeriţe. Originară din Cluj-Napoca, frumoasa blondină i-a șocat pe apropiați cu decizia sa radicală, când a decis să pună punct mariajului cu bărbatul pe care îl iubea încă de pe vremea liceului.

Blondina nu a mai postat nicio fotografie pe conturile personale de socializare, în care să apară alături de Nick. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Ioana Chișiu a petrecut Revelionul alături de noul ei iubit.

Carmen Ioana și Nick pozau mereu într-un cuplu bine sudat. Sunt părinții a două gemene, care le aduceau bucurie zi de zi. Din păcate, însă, relația lor de iubire nu mai mergea ca pe roate. Nu se știu încă motivele care au dus la ruptură, dar cert este că cei doi vor face tot posibilul ca fetițele lor să nu fie afectate de despărțire.

Citeşte şi: Vloggeriţa căreia i s-a refuzat cazarea gratuită la un hotel, ameninţată cu moartea