Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Emisiunea care va fi difuzată în loc de „Acces Direct”

Mirela Vaida nu va mai prezenta "Acces Direct" la Antena 1, întrucât emisiunea a fost scoasă drin grila de programe, iar șefii postului deja i-au găsit înlocuitor.

28 nov. 2021, 00:04
Cu cine va fi înlocuită Mirela Vaida la Antena 1. Emisiunea care va fi difuzată în loc de „Acces Direct”

Mirela Vaida nu va mai prezenta „Acces Direct” la Antena 1, hotărâre pe care șefii postului au luat-o după mai multe amenzi primite de-a lungul timpului din partea CNA, autoritate care a sancționat emisiunea.

În locul emisiunii „Acces Direct” se va difuza jurnalul de știri „Observator”, care va dura două ore și va fi prezentat de Laura Nureldin si Marius Pancu.

Mirela Vaida a dezvăluit secretul celei mai bune ciorbe de fasole cu afumătură: „Eu gătesc la oală, româneşte”

Marius Pancu este considerat unul dintre cei mai atrăgători prezentatori TV și este noua achiziție a postului Antena 1, după ce acesta a petrecut o perioadă la Digi24.

Laura Nureldin este unul dintre prezentatori cei mai cunoscuți ai Observatorului de pe Antena 1, iar în trecut a fost prezentator la Antena 3, de unde a plecat în 2018.

„Am scris de când mă știu. Pe pereți, pe hârtie, în desfășurătorul de jurnal, pe blog. Acum, la «bătrânețe», m-am apucat de scris povești.

Nici studiile, nici funcția nu mă recomandau pentru asta – sunt absolventă de Psihologie și lucrez ca prezentator de știri din 2002. Am început cu Jurnalul în engleză de la Realitatea TV, am continuat cu diverse emisiuni și jurnale la N24, The Money Channel, TVR și Antena 3″, scrie Laura Nureldin pe blog-ul ei, potrivit CanCan.ro.

Emisiunea „Acces Direct” va fi de fapt mutată pe Antena Stars, siatuație ce nu convine staff-ului emisiunii și cu atât mai puțin Mirelei Vaida, care ar trebui să muncească mai mult pentru același salariu de 5.000 de euro.

Noul format ar însemna ca emisiunea Acces Direct să dureze două ore. Mai mult șefii postului Antena 1 au fost foarte vehemenți și au prezentat această ofertă ca un ultimatum, fie cei implicați acceptă condițiile fie li se desface contractul de muncă.

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. Ce schimbări ar suferi la Antena Stars

Mirela Vaida nu vrea să plece de la A1. În redacția de la Excelsior s-ar fi produs un adevărat haos, iar cea mai supărată ar fi chiar prezentatoarea TV, care s-ar opune vehement acestei decizii. Alături de ea ar fi şi producătorul emisiunii, dar și un editor, scrie Cancan.ro.

Reacțiile angajaţilor n-ar fi fost deloc pe placul șefilor. Astfel că toți cei care s-au „răzvrătit” au fost înștiințați că ori acceptă mutarea, ori li se desface contractul.

Mirela Vaida, declarații despre al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie. I-am ales și numele!”

Vedeta are şi motive pentru care nu vrea să accepte mutarea. Deşi salariul de 5.000 de euro pe care-l încasează acum Mirela Vaida n-ar avea de suferit, ar trebui să „presteze” mai mult. Durata emisiei s-ar mări cu o oră, iar banii ar rămâne aceiași.

Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.