Adrian Năstase, la închisoare. Vezi cu cine va împărţi celula de la Penitenciarul Rahova

Adrian Năstase a fost transportat la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce medicii de la Spitalul Floreasca au eliberat, marţi seară, toate cele trei avize necesare pentru externarea lui. Spitalul Penitenciar Rahova este cel mai bine cotat în sistem.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 19:08
Adrian Năstase, la închisoare. Vezi cu cine va împărţi celula de la Penitenciarul Rahova

Adrian Năstase a fost externat, marţi seară. Fostul premier Adrian Năstase a fost transportat la Spitalul Penitenciar Rahova, unde va împărţi celula cu un judecător, un poliţist şi un funcţionar public, potrivit România TV.

Deţinuţii pacienţi de la Spitalul Penitenciar Rahova, care au suferit o intervenţie chirurgicală, sunt ţinuţi sub observaţie la secţia de terapie intensivă. Secţia este dotată cu un aparat de monitorizare a funcţiilor vitale şi un ventilator pentru respiraţie asistată. În caz de urgenţă, pentru deţinuţii pacienţii se poate interveni şi cu un defibrilator. Deţinuţii care sunt internaţi stau maxim cinci în cameră, iar perioada de spitalizare nu depăşeşte, de regulă, 14 zile.

Tribunalul Bucureşti a constatat, marţi, că nu există niciun împediment de punere în aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de închisoare aplicată în cazul lui Adrian Năstase.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, în 20 iunie, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul calităţii„. Năstase a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat în 21 iunie.