Cu o așa soacră nu mai ai nevoie de dușmani! O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a încercat să își otrăvească ginerele în prag de sărbători

De-a lungul timpului, s-a tot vorbit despre veșnicul război dintre soacră și noră, însă prea puțin despre cel dintre ginere și soacră. Românii știu că majoritatea soacrelor sunt acre și rele, însă, din păcate, un bărbat din Ilfov a aflat asta pe propria piele, după ce mama soției lui ar fi încercat să îl otrăvească.

16 dec. 2023, 17:55
Cu o așa soacră nu mai ai nevoie de dușmani! O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a încercat să își otrăvească ginerele în prag de sărbători
O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a încercat să își otrăvească ginerele în prag de sărbători

O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a încercat să își otrăvească ginerele în prag de sărbători. O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a întrecut orice limită și după ultima ispravă pe care a făcut-o putem spune că a obținut detașat titlul de Spaima ginerilor, lăsând în urmă orice altă soacră din țară.

Citește și Puya dezvăluie ce relaţie are, de fapt, cu soacra sa. Subiectul de la care începe scandalul în familie

O bătrânică de 83 de ani din Ilfov a încercat să își otrăvească ginerele în prag de sărbători

Bătrânica care la cei 83 de ani ai săi ar trebui să stea și să își plângă păcatele, mai ales că suntem, în Postul Crăciunului, iar în perioada asta se presupune că ar trebui să fim mai buni, a pus la cale un plan diabolic prin care să scape de ginerele său, dar și de fiul acestuia.

Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia a pus o substanță toxică în mâncarea ginerelui său în vârstă de 48 de ani și a fiului acestuia de 18 ani, însă ghinionul ei a fost că bărbatul și-a dat seama că au fost intoxicați.

Imediat a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la locuința unde se afla soacra, pericol public.

Oamenii legii au constatat că în familia Spaimei ginerilor exista un conflict în urma căruia, bătrânica a distrus un obiect din locuință.

Din casa celor trei protagoniști ai acestui episod demn de filmele cum mafia Siciliană, criminaliștii au ridicat o substanță de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic pentru expertiză.

În cele din urmă, soacra ginerele și fiul acestuia au ajuns la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Acum, pe numele soacrei, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu, aceasta nemaiavând voie să se apropie de ginerele său și de fiul lui.

”Vineri seară, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 de ani că, atât el, cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri găsită în mâncare.Cei doi bărbaţi au ajuns la spital. Femeia în vârstă de 83 de ani este şi ea la spital, pentru îngrijiri medicale, faţă de aceasta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Citește și Un mire din Thailanda și-a împușcat soția, soacra și cumnata, apoi s-a sinucis, chiar în timpul nunții. Bărbatul era beat și complexat